Spitalele din Banat se ajută în această stare de urgenţă, pentru prevenirea COVID-19! Astăzi, a sosit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa o donaţie din partea Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Este vorba de 30 de costume de biosecuritate (galbene), 30 perechi de ochelari, 20 de perechi de botoşei de protecţie şi măşti medicale de protecţie. Ec. Alina Stancovici, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin mulţumeşte, în acest senş pentru prietenia, amabilitatea si promptitudinea managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara, dr. Pătraşcu si a dr. Dorel Săndesc, şeful secţiei ATI pentru gestul domniilor lor, în condiţiile în care lumea spitalicească timişoreană e confruntată, la rândul ei, cu probleme deosebite în această criză, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Campania de strângere de fonduri va continua la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar în tot acest timp Fundația Comunitară Banatul Montan este în permanență în contact cu medicii de la Spitalul Județean urmând a decide în funcție de priorități ce alte echipamente sau consumabile vor fi achiziționate. Orice schimbare față de ce a fost comunicat inițial donatorilor va fi explicată acestora printr-o comunicare transparentă.

Donațiile individuale se pot face prin intermediul paginii fundației comunitare: https://fundatiacomunitarabanatulmontan.ro/donatii-upu-smurd-resita/

Companiile care doresc să susțină acest demers sunt încurajate să ia legătura cât mai repede cu Fundația Comunitară Banatul Montan. Datele de contact sunt disponibile pe pagina fundației: https://fundatiacomunitarabanatulmontan.ro/