În plină pandemie de coronavirus, bocşenii dau dovadă de spirit civic

În plină pandemie de coronavirus, oamenii dau dovadă de spirit civic.

În Caraş-Severin, în ultimele două săpămâni oraşul Bocşa a devenit centrul faptelor bune. Peste 20 de voluntari şi-au unit forţele pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de serviciile lor.

Mişcarea Civică “No More” în frunte cu vicepreşedintele organizaţiei, bocşanul Ciprian Novăcescu, s-au pus la dispoziţia cetăţenilor. Mai exact, cei care se află în izolare la domiciliu, sau bătrânii care nu pot părăsi casa si nu au familie, rude sau prieteni la care pot apela în această perioadă, pentru ei există voluntarii cu suflet mare. De la plata facturilor, a impozitului, a gunoiului, până la cumpărarea alimentelor, aceşti oameni vă pot ajuta cu tot ceea ce aveţi nevoie.

Doar că, faptele bune nu se opresc aici. Ciprian Novăcescu impreună cu alt bocşan cu suflet mare, Elias Rămneanţu, patronul unui mic restaurant din Bocşa, au pus bazele unui nou proiect.

Batrânii care locuiesc singuri şi care au o pensie mică, vor beneficia de o masă caldă.

“Punem bazele unui nou prioiect, să ajutăm oamenii nevoiaşi cu o masă caldă în fiecare zi. […] Noi în momentul de faţă suntem în căutare de cazuri concrete, de oameni cu pensii mici care nu işi pot permite o masă caldă în fiecare zi […] Numărul meu de telefon este 0744.86.81.25, aşteptăm cu drag să fim contactaţi de oameni care cunosc astfel de cazuri sau de oameni care sunt în astfel de cazuri. Să ne sune şi să ne contacteze fără nici o ezitare,” a declarat pentru Radio Reşiţa, vicepreşedintele organizaţiei Mişcarea Civică “No More” Bocşa.

Ciprian Novãcescu a mai spus cã acest proiect, prin intermediul căruia bătrânii pot beneficia de o masă caldă în fiecare zi, va continua şi după ce va trece pandemia de coronavirus.

Cele mai citite

Related Articles