Un monitor de triaj, un injectomat şi 10.000 de măşti vor ajunge, astăzi, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Societatea civilă continuă să ajute!

Zece mii de măşti medicale, un monitor de triaj şi un injectomat vor ajunge astăzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Materialele şi aparatura medicală au fost achiziţionate prin intermediul campaniei de ajutorare a spitalului cu bani de la societatea civilă. Vă reamintim că ieri un ONG a donat spitalului 10 costume speciale de protecţie care sunt folosite în corturile din curtea spitalului pentru trierea suspecţilor de coronavirus.

În plus, un alt monitor de triaj şi un alt injectomat vor ajunge la cel mai mare spital din Caraş-Severin, în aproximativ 3 săptămâni, ne-a declarat medicul Emil Bunda.

Medicul Emil Bunda din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa roagă cetăţenii să nu mai aibă încredere în informaţiile false care circulă pe interneţ la adresa spitalului, ci să se informeze doar din surse sigure despre situaţia reală! În pluş în această situaţie medicul îndeamnă populaţia la calm şi unitate pentru a trece cu bine peste această etapă de COVID-19.

Cei care doresc să ajute spitalul cu bani, pot intra pe site-ul Fundaţiei Comunitare Banatul Montan şi pot dona online, foarte simplu.

Pentru transfer bancar donaţiile se pot face în conturile:

Cont RON: RO05BTRLRONCRT0533201001

Cont EURO: RO52BTRLEURCRT0533201001

De același autor

Related Articles