În Caraş-Severin, astăzi, sunt 303 persoane izolate la domiciliu, 47 în carantină şi 4 cărăşeni şi un clujeam confirmaţi cu COVID -19!

Potrivit ultimelor informaţii primite de la Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin, în acest moment în judeţul nostru sunt 303 persoane izolate la domiciliu. În plus, 104 au ieşit din izolare iar 47 au rămas în carantină.

Cât despre cazurile confirmate, acestea rămân deocamdată 5, mai exact 4 cărăşeni şi un bărbat din Cluj dar care se afla în carantină în Reşiţa astfel că în evidenţele DSP, rămâne clasat în Caraş-Severin.

Foarte important!

“ADEVERINŢA DE IEŞIRE DIN AUTOIZOLARE SE ELIBEREAZĂ LA REŞIŢA, LA FOSTA POLICLINICĂ, ETAJUL 4 – COMPARTIMENTUL DE EPIDEMIOLOGIE”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Daniel Botgros.

Este important ca fiecare persoană când va iesi din izolare să se prezinte la Policlinică pentru a intra în posesia acestei adeverinţe. Acolo va fi chestionat de un inspector DSP iar acesta va decide dacă i se va elibera sau nu acest document. Adeverinţa le este necesară cetăţenilor şi pentru dovada concediului medical.

Sursa foto: Agerpres

1 COMENTARIU

  1. Mare e gradina ta doamne.. După ce stai plouat ca ,,grivei” 14 zile in carantină,mai stai și la rând la Policlinică la etajul al 4-lea ptr o amărâtă de. .. dovadă a se citi ,, fițuică” de sănătate….BIROCRATIE NENE,CA LA ROMÂNI.. dacă așa a precizat ..??!..dl .. Botgros..

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles