Cele două corturi destinate trierii epidemiologice a suspecților cu coronavirus au fost montate astăzi la Spitalul din Reșița!

UPDATE:

Cele două corturi destinate trierii epidemiologice a suspecților cu coronavirus au fost montate astăzi la Spitalul din Reșița

Cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Direcţia de Sănătate Publică va monta în curtea Spitalului Judeţean Reşiţa, lângă UPU, un cort pentru trierea epidemiologică.

Astfel, pacienţii suspecţi de coronavirus cu simptome specifice, vor fi investigaţi în acel cort pentru a nu compromite pacienţii grav bolnavi care ajung cu alte afecţiuni la Urgenţe. În acest mod şi cadrele medicale vor fi protejate şi astfel nu vor exista probleme, ne-a declarat astăzi, purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

În plus, cadrele medicale de la Spitalul Judeţean din Reşiţa au solicitat şi achiziţionarea a 3 containere speciale, care să fie montate tot în curtea spitalului, mai exact în faţa rampei de la UPU. Oamenii trebuie să aibă încredere deoarece personalul medical este pregătit, a fost special instruit să facă faţă unor astfel de situaţii, ne-au confirmat reprezentanţii spitalului.

Cele mai citite

Related Articles