DSP a decis: medicul Emil Bunda a respectat protocolul şi a fost scos din izolare. Se va întoarce în câmpul muncii, fără nicio problemă!

Medicul Emil Bunda din cadrul Secţiei UPU-SMURD Reşiţa se poate întoarce fără probleme în câmpul muncii!

Deşi iniţial a fost izolat la domiciliu, ieri după o anchetă complexă, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin au ajuns la concluzia că acesta a respectat protocolul, în momentul în care a intrat în contact cu tânărul cu COVID-19, medicul Emil Bunda avea mănuşi, mască, ochelari, capelină şi halat de unică folosinţă şi astfel DSP-ul prin epidemiologul şef, Mircea Borcău a ridicat măsura izolării de la domiciliu.

Astfel că, cei care au intrat astăzi, în contact cu medicul Bunda să nu-şi facă probleme pentru că nu a încălcat niciun regulament. Ba mai mult, preotul Petru Berbentea a postat pe pagina sa de facebook o poză cu medicul care a făcut astăzi un gest nobil, a adus cărţi la Centrul de Copii!

“Astăzi, Doamna învățătoare Cristina Ardeleanu și Dl. doctor Emil Bunda, au venit la Centru de copii și au adus cărți. Mai multe decât se văd în fotografii. În zilele următoare, dânșii se vor ocupa și de scăunelele pentru copii, ca totul să fie bine pregătit”, scrie preotul Berbentea pe facebook.

În plus, vă reamintim că Bunda, exact cum se vede şi pe filmarea care circulă în online, a desfăşurat procesul de anamneză la o distanţă corespunzătoare iar în momentul în care a ieşit din izolator, întregul echipament de protecţie folosiţ a fost aruncat la gunoi.

Concluzionând, rugăm cetăţenii să nu intre în panică, doctorul Emil Bunda nu este un pericol pentru sănătatea publică din contră din zecile de mesaje primite astăzi la redacţie, se pare că este unul dintre cei mai apreciaţi medici din judeţul Caraş-Severin şi nu o spunem noi, ci cetăţenii care au trecut pragul Spitalului Judeţean Reşiţa, acolo unde acesta îşi desfăşoară activitatea.

1 COMENTARIU

  1. Un idiot face pe zmeul, nu știe pe ce lume trăiește după ce că doctorul a intrat la el să-l consulte a filmat să ce?
    Cei care se ofuscheaza știu cumva protocolul de consultație?

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles