[AUDIO] Activitate întreruptă la Centrul de Copii și Juniori de la CSM Reșița și la Complexul Municipal de Sport și Sănătate ”Ioan Schuster” din Reșița

Copiii și juniori, componenți ai secțiilor CSM Reșița, nu mai efectuează antrenamente de miercuri, 11 martie. De asemenea, se sistează activitatea la Bazinul Municipal din Reșița.

Primarul Ioan Popa a subliniat care sunt deciziile luate: 

”Am hotărât să suspendăm activitatea la nivel de copii și juniori la CSM și CSS Reșița, în toate secțiile: fotbal, handbal, lupte, judo, karate. Ar fi irațional să fie suspendate cursurile la școală și după amiaza copiii să se întâlnească în grupuri mari după-amiaza la activități sportive. Riscul de contaminare este mult mai mare decât la cursurile școlare. Am hotărât și întreruperea activității Bazinului Olimpic, din aceleași raționamente. Pe perioada în care sunt suspendate cursurile școlare vom întrerupe și noi activitățile în aceste zone de care vă spuneam”, a spus primarul Reșiței, Ioan Popa.  

Activitatea este sistată la Bazinul Olimpic din Reșița, în perioada 11 martie – 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii perioadei în funcție de evoluția situației la nivel național.

Beneficiarii cursurilor de inițiere, de perfecționare, cursurilor  de aquagym și agrement (copii, adulți și persoane vârstnice), pentru care au fost plătite deja abonamentele, vor fi reprogramați de comun acord la o dată ulterioară, ținând cont de orele neefectuate.

Cele mai citite

Related Articles