DSP are 33 de persoane în carantină în Caraş-Severin. Toţi cei care vin din Italia intră direct în carantină!

În judeţul Caraş-Severin la această oră sunt 33 de persoane aflate în carantină dar situaţia se poate schimba de la o oră la alta, atrage atenţia Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin. Cele mai multe, 25 la număr se află în municipiul Reşiţa, într-o unitate secretă tocmai pentru a nu crea panică în rândul cetăţenilor. Detalii ne oferă purtătorul de cuvânt al DSP Daniel Botgros.

“Pot să confirm că avem 33 de persoane aflate în carantină, 25 de persoane sunt la Reşiţa şi 8 la Caransebeş, însă aceste 8 persoane venite din Italia vor fi transferate în cursul zilei de astăzi la Oraviţa, în carantină pentru că au acolo domiciliul, oricum situaţia se poate schimba de la o oră la alta iar cetăţenii nu trebuie să intre în panică, situaţia este sub control”, ne-a declarat Daniel Botgros.

În plus, Direcţia de Sănătate Publică atrage atenţia că începând de astăzi, toate persoanele care vin din ITALIA vor intra direct în carantină timp de 14 zile. Aceasta este procedura impusă de autorităţi.

Cei care sunt în carantină în Caraş-Severin vor primi 3 mese calde pe zi şi medicamente, substanţe dezinfectante şi cele necesre pentru cele 14 zile, a mai precizat Daniel Botgros.

Sursă foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles