[AUDIO] În Valea Domanului a ajuns un nou jucător cu experiența Ligii I. Andrei Dumitraş va juca pentru CSM Reșița

1623

Pentru echipa de fotbal din Liga a II-a, CSM Reşiţa săptămâna a început cu un nou transfer, al 14-lea pentru partea a doua a sezonului campionatului. După Laurenţiu Rus, Laurenţiu Buş, Victoraş Astafei, Alberto Cobrea şi Alin Dudea, fotbaliști cu experiența Ligii 1, în Valea Domanului a sosit Andrei Dumitraș.

Fundaşul în vârstă de 32 de ani a semnat cu formația noastră, am luat această hotărâre împreună cu Dorinel Munteanu, după cum afirmă președintele CSM Reșița, Cristi Bobar:

De astăzi se alătură lotului nostru și Andrei Dumitraș, un jucător cu o experiență foarte mare în Liga I și a II-a, cu meciuri foarte multe jucate la echipe de tradiție din campionatul românesc. Am luat această hotărâre împreună cu Dorinel Munteanu, care a cerut un fundaș central, deoarece avem o problemă cu Erichot. Acesta a trebuit să plece acasă, în Franța, pentru probleme personale. Am reziliat contractul cu acesta. Este bine că am găsit o soluție. Ne așteaptă meciul cu Rapid, un meci extrem de greu, pe data de 8 martie. Rapidul este în criză de puncte, dar și pe noi orice punct ne ajută foarte mult. Suntem optimiști și mă bucur că Dorinel Munteanu este mulțumit de echipă de condițiile de aici. Sper să adunăm cât mai multe puncte. La Rapid vom fi însoțiți și de galeria noastră, în frunte cu Marcel Gușcă, a spus Cristi Bobar.”

CSM Reşiţa ocupă locul 16 în Liga 2, retrogradabil, cu 21 de puncte, iar în următoarea etapă va juca duminică, 8 martie, de la ora 12.30, în deplasare la Rapid București.