Liberalii şi-au stabilit candidatul pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin

PNL Caras-Severin si-a prezentat candidatul pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin la alegerile din 2020. Acesta va fi omul de afaceri Romeo Dunca. Candidatura acestuia a fost votată în unanimitate în cadrul Biroului Politic Judetean.

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, spune că Romeo Dunca este cel mai bun şi mai potrivit candidat pentru această functie.

La rândul său, cunoscutul om de afaceri Romeo Dunca, a declarat că în cazul în care va câstiga şefia Consiliului Judetean, are ca principale obiective valorificarea bogătiilor judetului, chibzuirea banului public, grija fată de bogătiile judetului, măsuri pentru crearea de locuri de muncă bine plătite si aducerea carăsenilor acasă, dar si o analiză economico-financiară pe ultimii 10 ani a activitătii Consiliului Judeţean Caras-Severin.

În ceea ce-l priveşte, Marcel Vela a afirmat că va rămâne în continuare în echipa guvernamentală liberală, urmând ca în toamnă să candideze pentru un nou mandat de senator.

De același autor

Related Articles