[AUDIO] CS Caraș-Severin a fost dezavantajată în unele meciuri, dar la echipă domină optimismul

3

CS Caraș-Severin se află în acest moment pe locul nouă al Ligii Naționale de handbal masculin cu 13 puncte, după 15 etape. Echipa antrenată de Aihan Omer este la egalitate de puncte cu ocupanta locului zece, HCM Baia Mare și cu două puncte mai puțin decât ocupantele locurilor șapte și opt, Poli Timișoara, respectiv Steaua București. CS Caraș-Severin a avut parte și de câteva partide în care deciziile arbitrilor au lăsat loc de interpretare.

Despre această situație, antrenorul emerit Aihan Omer, a declarat:

Echipa CS Caraș-Severin are trei pivoți în acest moment. Doi care pot juca, juniorul reșițean Denis Ionescu și băimăreanul Paul Sas, care a lipsit o bună perioadă de la semicerc din cauza unei accidentări la umăr. Al treilea este experimentatul pivot sârb Vladislav Veselinov, dar care nu poate să fie utilizat deoarece conducerea administrativă a clubului l-a pus să semneze contractul înainte de-a avea transferul perfectat.

Referitor la Vladislav Veselinov, profesorul Aihan Omer, a precizat:

CS Caraș-Severin beneficiază în continuare de susținerea autorităților județene, iar echipa nu se va desființa, iar din sezonul viitor bugetul echipei va fi mai mare pentru a putea să înregimenteze jucători cu experiență pentru a face performanță, chiar și în cupele europene.

Aihan Omer este optimist pentru viitorul echipei:

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles