[VIDEO-FOTO] Mărșăluitorii reșițeni încep lupta pentru medalii și pentru calificarea la Jocurile Olimpice

351

Încep competițiile oficiale pentru mărșăluitorii de la CS Universitatea Reșița. Cei mai buni mărșăluitori ai României s-au întors din cantonamente.

Reșițenii Narcis Mihăilă și Marius Cocioran s-au aflat mai bine de două luni într-o pregătire centralizată, în Portugalia, acolo unde s-au pregătit pentru cel mai important obiectiv al anului 2020, calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Prof. Octavian Măzăran a fost desemnat cel mai bun antrenor din Caraș-Severin pe anul 2019.

Narcis Mihăilă este cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin în anul 2019, urmat în clasament, la egalitate, de colegii săi de la CS Universitatea Reșița: Mihaela Pușcașu și Ionuț Pleșu.

Narcis își dorește să obțină calificarea la competiția supremă, Jocurile Olimpice. Pentru el Campionatele Naționale de 20 km, de sâmbătă, 22 februarie, sunt doar de testare.

”Desigur că vreau să ies campion național și să obțin biletul pentru Tokyo” , a afirmat Narcis Mihăilă:

Cu aceleași obiective pornește la drum în noul an și colegul său, Marius Cocioran aflat pe locul 4 în Top Caraș-Severin 2019:

Șase mărșăluitori reșițeni s-au pregătit la Buziaș, împreună cu antrenorul George Ardeleanu. Toți vor evolua la finalul acestei săptămâni la Campionatul Național de marș 20 km, ce va avea loc la Craiova.

”Ne-am pregătit foarte bine pentru primele competiții ale anului și ne dorim ca sportivii noștri să obțină cei mai buni timpi ai lor”, a spus antrenorul George Ardeleanu, al doilea clasat în topul celor mai buni antrenori din Caraș-Severin în anul 2019:

Despre gândurile lor la început de an 2020 au vorbit și sportivii care împart a doua treaptă a clasamentului celor mai buni din Caraș-Severin în anul precedent: Mihaela Pușcașu și Ionuț Pleșu:

Sportivii și antrenorii reșițeni se deplasează joi, 20 februarie spre Craiova, iar sâmbătă, 22 februarie vor lua parte la Campionatul Național de Marș pe timp de iarnă pe distanța de 20 km.

sursa foto: Cristina Corocan