[AUDIO-FOTO] Raport de evaluare la Prefectura Caraş-Severin

Instituţia Prefectului Caraş – Severin şi-a prezentat raportul de evaluare a rezultatelor activităţilor desfăşurate în 2019.

Investit în urmă cu o săptămână ca şi prefect al Judeţului, Cristian Gâfu a lăsat prezentarea raportului în sarcina fostului prefect, Florenţa Albu care nici ea nu avea o vechime pe post mai mare de două luni fiind cea care la înlocuit pe Matei Lupu demisionat din funcţie la începutul lunii decembrie a anului trecut. După sinteza activităţii desfăşurate în 2019, Florenţa Albu a prezentat obiectivele preconizate de Prefectură pentru anul în curs. Dintre acestea, merită amintite cele legate de intensificarea eforturilor pentru atragerea fondurilor europene şi naţionale la nivelul judeţului şi îmbunătăţirea imaginii instituţiei. Actualul prefect, Cristian Gâfu a venit şi cu o propunere pentru şefii instituţiilor deconcentrate, subordonate Prefecturii, ca aceştia să-şi prezinte, fiecare raportul de activitate din domeniul unde activează:

Mai mult, Gâfu deschide poarta colaborării mai intense cu factorii care pot să promoveze şi să facă cunoscută şi asigurarea transparenţei decizionale prin cooperarea permanentă cu reprezentanţii mass – media şi cei ai societăţii civile. Ar mai trebui precizat că instituţia funcţionează cu 6 servicii şi 11 compartimente, la care se adaugă Cancelaria Prefectului. Personalul angajat este de 65 de persoane, cu 5 mai mic decât posturile aprobate.

Cele mai citite

Related Articles