Condiții civilizate pentru școlile de șoferi din Caransebeș

453

Primarul Felix Borcean s-a întâlnit vineri cu reprezentanții școlilor de șoferi din municipiu și cursanți ai acestora, care au cerut sprijin pentru amenajarea unor spații cu condiții civilizate pentru cei care dau examenul pentru obținerea permisului auto și examinatorii lor.

Le-am promis că în cel mai scurt timp vom amenaja un spațiu corespunzător, cu grupuri sanitare funcționale, în fosta clădire a Școlii nr. 4, în proximitatea Poliției Locale. Asta pentru a avea condiții optime cei care petrec destul de mult timp acolo, în așteptarea intrării pe traseu la proba practică de examinare pentru permisul auto”, a precizat primarul Felix Borcean.

În ce privește locurile de parcare rezervate de unii agenți comerciali fără a avea acest drept, o altă problemă expusă de patronii școlilor de șoferi, primarul Felix Borcean a spus că agenții comerciali vor trebui să intre în legalitate, adică să achite taxa aferentă, altfel nu au nici un drept să rezerve un loc de parcare.

1 COMENTARIU

  1. Multumim domnului primar,Felix Borcean ,ptr amabilitatea si disponibilitatea dansului ptr acest proiect.Asta dovedește că se gândește la binele cetățenilor, ai cursanților, ai examinatorilor si ai instructorilor școlilor de șoferi.Mii de mulțumiri in numele tuturor cursanților.Bravooo,cinste ,domnului primar.PS.Speram ca pana in data de 29 a lunii ianuarie ,este gata sala.,ptr examenul auto ,a intrării pe traseu, a cursanților.

Comentariile sunt închise.