Au vrut să fure bancomatul

Tentativă de furt, nereuşită la Arad. 4 persoane mascate au încercat să fure un bancomat amplasat în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Conform poliţiştilor, cei 4 au legat bancomatul de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.

Spargerea a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4.00. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat tentativa de furt.

„În jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru. În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior. Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat. Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit fapta infracțională”.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală.

Cele mai citite

Related Articles