[FOTO] „Singuri, dar împreună”, ora 22, alături de un senior al Banatului de Munte- Mihai Sprînceană!

375

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Dacă în anul 2019 ne-am bucurat de prezenţa atât a Moştenitorilor României, tineri talentaţi ce vor spune povestea acestor locuri mai departe, dar şi de personalităţi locale şi naţionale din toate ramurile profesionale, împreună promovând România Frumoasă, deschidem Anul Nou în această seară, la emisiunea „Singuri, dar împreună”, alături de un senior al Banatului de Munte, un om deosebit, a cărui activitate în slujba Cetăţii a îmbogăţit zestrea spirituală a acestor locuri, Mihai Sprînceană.

Experienţa de viaţă a invitatului nostru, amintirile şi proiectele de viitor ne vor însoţi de-a lungul celor două ore, iar mărturisirile făcute în exclusivitate pentru Radio România Reşiţa vor ajunge în sufletele celor de o vârstă cu nepoţii săi, copiii săi, dar şi în sufletele celor de o vârstă cu domnia sa.

Rămâneţi Acasă pe frecvenţele radioului reşiţean pentru că Acasă  este acolo unde-ţi este inima, iar atunci când inviţi oameni la tine acasă, îi inviţi în sufletul tău. Viaţa este frumoasă aici şi sunetele călătoresc pe o mare distanţă. Aici, se află muzica sufletului, hrana sufletului şi dragostea sufletului…

Vă mulțumim pentru anul 2019 petrecut împreună, pentru susținerea și pentru fidelitatea voastră.

Vă mulțumim tuturor și fiecăruia în parte, dorindu-vă un An Nou 2020 pe măsura speranțelor  voastre, bogat în împliniri, fericire și binecuvântat de pace și sănătate.

Pășim în 2020 cu gândul la unitate, solidaritate și respect reciproc.

 Emisiunea o puteți urmări LIVE pe pagina de facebook Radio România Reșița Cultură!

Pentru întrebări, Mihai Sprînceană vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău