Horoscop 2020

Va exista o dorinta de schimbare de-a lungul intregului an 2020. Motivul acestui lucru il reprezinta pozitia lui Uranus in Taur, care va dura pana in Octombrie. Din acest motiv, credintele, valorile si traditiile noastre familiale vor parea invechite si vom incerca sa le inlocuim altele noi, mai bune. Totusi, in acelasi timp, pot aparea schimbari neasteptate pe viitor in privinta relatiilor interpersonale.

Berbec

Fiecare Berbec ar trebui sa se pregateasca pentru un an al transformarilor. Horoscopul pentru 2020 le va pregati un test al rabdarii si al rezistentei; dar datorita acestei experiente, vor fi mai intelepti ca niciodata. Persoanele nascute sub acest semn de foc dominat de Marte, ar trebui sa resimta o presiune suplimentara atat la munca, cat si in viata personala.

La inceputul anului, vei fi in pe o panta descendenta, dar lucrurile vor ramane neschimbate privind munca si viata personala. Probabil ca vei simti nevoia sa te autoizolezi pentru a-ti analiza parcursul vietii si alegerile pe care le-ai facut pana acum. Nu-ti fie frica sa-ti iei un moment pentru tine insuti. Horoscopul Berbecului pentru 2020 este de partea ta.

Pe parcursul lunilor de primavara din 2020, Berbecii vor resimti totul foarte intens. Asta poate fi atat o binecuvantare, dar si un blestem – sentimentele pozitive vor fi intense, dar la fel vor fi si cele negative; ca urmare, este de asteptat o anumita hipersenzitivitate. Ca urmare, nu vor fi probleme in a-ti comunica gandurile si sentimentele, deci vei fi capabil sa comunici cu cei dragi fara nici o problema.

Pe perioada verii, iti va fi dificil sa ramai intr-un singur loc. Conform Horoscopului pentru 2020, vei avea cea mai mare atractie pentru calatorii si aventura – deci nu te astepta la plictiseala. O noua dragoste se poate ivi deasemenea in viitor; dar ai grija, pozitia lui Uranus in Taur poate cauza schimbari in relatii. Ca urmare, ai grija si tine-te la distanta. Daca nu ai incredere in aceasta persoana, ai putea avea de suferit.

Odata cu venirea celei de-a doua jumatati a anului, Berbecii vor avea multe lucruri de rezolvat. In privinta serviciului, pot sa apara noi responsabilitati, dar cu un pic de rabdare, pot face fata la orice. Evita deciziile pripite, pentru ca le-ai putea regreta mai tarziu. Vei simti deasemenea si dorinta de a creste intelectual. Vei acumula informatii cu usurinta, deci ar fi foarte bine sa folosesti aceasta perioada pentru studiu sau pentru alte forme de crestere personala.

Dupa graba resimtita de-a lungul anului 2020, ai putea simti nevoia de a scapa de realitate. Din cauza plasarii lui Saturn in semnul Fecioarei, te-ar putea acapara anxietatea si indoiala. De aceea nu ar trebui sa eziti sa profiti de orice oportunitate pentru a evada in lumea fanteziei. Totusi, horoscopul iti recomanda sa nu ratezi o sansa interesanta de a merge inainte, din cauza fricii tale de a infrunta realitatea.

Taur

Taurul este unul dintre semnele de pamanţ deci de regula privesc lumea dintr-o perspectiva practica si uneori chiar materialista. Persoanele nascute sub acest semn sunt de regula calme, stabile si implinite profund din punct de vedere emotional, in special datorita dominatiei lui Venus. Si ca urmare, evenimentele aduse de Horoscopul lui 2020 se vor reflecta in marea lor majoritate in emotiile lor.

Inca din primele cateva luni ale anului 2020, Taurii vor avea o putere mentala foarte mare. Daca vizualizezi orice scop suficient de mulţ vei gasi in curand un plan care te va conduce direct la acel scop. Dar asta cere o doza suficienta de perseverenta. Ai grija sa nu-ti neglijezi munca cat timp iti urmaresti scopurile. Ai putea avea probleme financiare.

Odata cu incalzirea graduala si cu venirea primaverii, vei incepe sa acorzi din ce in ce mai multa atentie relatiilor. Horoscopul te sfatuieste sa folosesti aceasta perioada pentru a-ti evalua viata amoroasa si pentru a face schimbarile necesare. Daca tu si pertenerul tau v-ati gandit sa va mutati impreuna sau sa incepeti o familie, acum este momentul ideal pentru a face pasii necesari.

Fiecare Taur se va bucura cu siguranta de lunile de vara. Viata ta va fi una relativ calma in privinta muncii, care-ti va oferi o multime de oportunitati pentru a merge in vacanta sau pentru a te relaxa in confortul casei tale. Cu toate acestea, trebuie sa ai grija la incapatanarea ta cand te afli in contact cu cei din jur. Este de inteles ca iti place ca lucrurile sa se petreaca asa cum iti doresti, dar nu-i poti forta pe ceilalti sa se intample asa.

In a doua jumatate a anului 2020, va merita sa te concentrezi pe dezvoltare personala. Horoscopul iti va fi foarte favorabil si vei avea acces la resurse de energie mentala si fizica inepuizabile. Desigur, le poti folosi pentru studiu si educatie, fiindu-ti de ajutor la serviciu, dar ar putea fi deasemenea util sa-ti imbunatatesti programul zilnic.

Chiar daca te vei bucura de o sanatate buna pe parcursul intregului an, stresul excesiv sau obiceiurile rele te-ar putea ameninta. Incearca sa faci sport in mod regulat si sa inlocuiesti de cateva ori pe saptamana mancarurile prajite cu o salata. In curand te vei simti mai sanatos si vei avea o minte mai limpede.

Gemeni

Pentru Gemeni, Horoscopul anului 2020 va aduce multe oportunitati neasteptate. Vei aprecia acestu lucru, pentru ca esti deschis la fiecare experienta noua, ca si celelalte semne de aer. Slabiciunea ta in acest an ar putea fi ca esti usor de distras. Din aceasta cauza, nu poti ramane la un singur gand, si adesea nu duci lucrurile la capat. Acest lucru te-ar putea impiedica sa ai succes in cariera.

Inceputul anului 2020 va fi dedicat probabil intaririi relatiilor, in special a prieteniilor. Este deasemenea un moment ideal pentru a te gandi la viata ta amoroasa. Daca te-ai distrat flirtand si implicandu-te in relatii pe termen scurţ s-ar putea sa-ti doresti sa regandesti situatia. Daca esti intr-o relatie pe termen lung, atunci vei simti cu siguranta nevoia de a-ti planifica viitorul.

Pe parcursul lunilor de primavara, Gemenii vor avea multe motive pentru a fi fericiti. Apar oportunitati pentru noi activitati la tot pasul, de care te vei bucura cu placere. S-ar putea chiar sa ai sansa de a lucra in strainatate. Cu toate acestea, gandeste-te la aceasta oferta – pana la urma, ar trebui sa renunti la intreaga ta viata cosntruita de-a lungul anilor.

Vara anului 2020 va fi favorabila schimbarilor in cariera. Daca te-ai gandit mult timp la un plan de afaceri interesanţ horoscopul te sfatuieste sa incepi sa faci ceva, imediat in Iunie, pentru ca stelele vor fi de partea ta. Cu toate acestea, nu te grabi la nimic fara a te gandi la situatia ta financiara. Cu siguranta nu-ti doresti sa dai peste belele.

Pe parcursul toamnei si al iernii, Gemenii se vor relaxa in cea mai mare parte a timpului. Ai in spate un an incarcat si gandul de a petrece ziua in paţ ascuns de lumea exterioara, te face fericit. Tine minte ca nu este nevoie sa-ti faci griji pentur lenea ta – nu vei rata nimic. Daca simti nevoia de companie, ar trebui sa-ti vezi mai degraba familia. Nu au prea auzit de tine peste an, deci prezenta ta le va face cu siguranta placere.

Mai mulţ horoscopul sugereaza cu Gemenii isi vor curata prieteniile. In final, vor stabili cine nu le merita increderea si vor mentine legatura doar cu aceea care se dovedesc a fi adevarati prieteni.

Rac

Horoscopul anului 2020 pentru Rac va semana un pic cu un rolelr coaster. Persoanele nascute sub acest semn al apei dominat de Luna sunt cu adevarat foarte sensibile, deci vor resimti totul foarte intens. Familia este foarte importanta pentru ei si prezenta familiei ii face sa se simta cel mai bine. Incearca sa-i ajute pe cei iubiti de fiecare data cand poţ dar uneori, actiunile lor pot fi chair nemiloase.

De-a lungul anului 2020, Racii vor simti influenta lui Saturn, care din pacate va fi mai mult negativa in primele luni. Te va face sa simti ca nimic de ceea ce faci nu are nici un senş deci poti sa cazi cu usurinta prada depresiei. Incearca sa gasesti activitati care sa te mentina bine dispus si distras. Horoscopul te sfatuieste sa-ti alegi diverse tipuri de exercitii, cum ar fi yoga, ridicarea de greutati sau exercitii calistenice.

De la inceputul lunii Martie, dispozitia ta incepe sa fie mai buna si, ca Rac, ar fi cel mai bine pentru tine sa folosesti acesti timp pentru a-ti intari legaturile cu familia si cu partenerul. Se incalzeste afara, asa ca scoate-ti bicicleta sau urca in masina pentru a merge intr-o calatorie impreuna. Nu te asteapta neplaceri la serviciu, deci te poti relaxa si bucura de momentele pe care le petreci impreuna cu cei dragi.

Pe parcursul verii, Racii vor cauta companie, deci isi vor petrece cea mai mare parte a timpului cu prietenii lor. Cu toate acestea, conform horoscopului, se pare ca si dragostea pluteste in aer. Poate ca vei avea in sfarsit curajul sa-ti exprimi sentimentele, chiar si cu pretul ca ele sa nu-ti fie intoarse. In privinta relatiilor, sexualitatea si pasiunea se trezesc acum, deci vei fi mai atras mai mult decat inainte de jumatatea ta draga. Nu-ti fie teama sa renunti la stereotipuri, pentru a te bucura de o vancanta romantica in doi.

Ultimele luni ale acestui an te vor atrage in valtoarea serviciului, pentru care nu ai acordat foarte multa atentie de-a lungul anului 2020. Capacitatea ta mentala ajunge acum la cote maxime, si datorita acestui lucru, poti munci, poti rezolva probleme si poti extrage noi informatii aproape fara efort. Cu toate acestea, nu exagera cu orele suplimentare si schimburi in pluş mai ales daca asta inseamna sa-ti neglijezi familia. Va va parea rau pentru asta, atat tie, cat si celor dragi.

Leu

Horoscopul anului 2020 pentru Leu se va concentra asupra serviciului. Persoanele nascute sub acest semn de foc, avand deci ca stea dominanta chiar Soarele, sunt foarte perseverente si insistente, deci nu exista nici o provocare in cariera care sa-i sperie. Au o energie creativa puternica, pe care o folosesc adesea pentru a deveni centrul atentiei. Le place deasemenea cand lucrurile se fac asa cum vor ei, deci au tendinta de a face pe sefii, ceeea ce nu este intotdeauna bine primit de catre ceilalti.

La inceputul anului 2020, Leii vor intampina probleme in zonele pentru care nu si-au facut o planificare anterioara suficienta. De data aceasta, vei fi prevazator si diplomat si te vei gandi la ce ai de facut din timp, atat in ceea ce priveste relatiile, cat si in privinta serviciului. Nu-ti fie teama sa-ti rogi unul dintre prieteni sa te ajute cu planificarea, si retine ca nu poti obtine nimic imediat.

In primavara, horoscopul tau va fi orientat asupra carierei. Vei fi asaltat de oferte de munca din toate directiile si unele dintre ele vor necesita sa calatoresti peste hotare. In aceste cazuri va trebui sa te gandesti daca oportunitatea respectiva merita efortul. Ca leu, preferi rolul de lider, deci nu vei fi implinit ca muncitor de rand. Daca ai o idee de afaceri in minte, atunci a sosit momentul ideal pentru a o transpune in realitate.

Situatia ta financiara este posibil sa fie in pericol la jumatatea anului 2020, ceea ce poate duce la depresie sau anxietate. Tine minte, daca ai putut ajunge intr-o astfel de situatie, vei gasi si o cale de iesire. Este important sa nu intri in panica si sa nu-ti pui situatia financiara in mainile altei persoane. Este posibil ca persoana sa aibe in vedere cele mai bune interese pentru tine, si situatia ta se poate inrautati chiar mai mult.

Din toamna si pana la sfarsitul anului, horoscopul tau favorizeaza in sfarsit relatiile. La serviciu, Leii pot privi inainte catre linistea bine meritata, deci va ramane timp din plin pentru vizite de familie sau calatorii. Relatiile pe termen lung vor fi foarte puternice, deci chiar daca un obstacol iti va aparea in cale, vei trece cu usurinta peste el si vei merge mai departe. Te poti intari prin activitati sportive, precum badminton sau tenis de masa.

Fecioară

Din cauza pozitiei lui Jupiter si a lui Saturn, Horoscopul anului 2020 va aduce Fecioarelor o perioada de singuratate, mai ales in primele luni ale anului. Persoanele nascute sub acest semn de pamanţ dominat de Mercur, sunt foarte ordonate si organizate. De aceea, sunt foarte practice, ceea ce le aduce de obicei succes in cariera. Cu toate acestea, atentia lor pentru detalii le impiedica sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai larga, ceea ce poate fi adeseori un blocaj pentru ele.

Asa cum am mentionaţ in primele luni ale anului 2020, Fecioarele se vor izola de toti prietenii si familie aproape complet. Vei simti ca nu este nimeni in jur in care sa poti avea incredere, asa ca probabil vei petrece ore analizand emotiile tale negative, ceea ce doar iti va accentua suferinta. Tine minte ca esti suficient de puternic si capabil sa intorci situatia in favoarea ta. Pana la urma, nu o va face nimeni altcineva in locul tau.

Odata cu venirea primaverii, horoscopul tau se va imbunatati si le vei putea arata din nou celor din jur ce este mai bun in tine. Daca nu functioneaza ceva in relatia ta cu familia, prietenii sau cu partenerii tai, rezolvi situatia in mod pasnic si datorita acestui lucru, vei putea merge inainte. Multumita singuratatii tale anterioare, le apreciezi prezenta cu adevaraţ deci nu vei lasa prejudecata sa-ti afecteze in nici un fel noua armonie obtinuta.

Vara anului 2020 iti va aduce un val urias de energie pe care este cel mai bine sa-l investesti in sanatatea ta fizica si mentala. Fecioarele vor avea deasemenea o oportunitate perfecta sa inceapa exercitii regulate si sa lucreze la dieta lor. Daca nu-ti ramane suficient timp liber din cauza serviciului, alege activitati care sunt eficiente, precum tabata sau HIIT.

Pe parcursul lunilor de toamna si iarna, horoscopul tau se va concentra inca o data pe cariera ta. Capacitatea ta de a identifica si corecta chiar si cele mai mici greseli si de a finaliza toate sarcinile perfecţ iti vor atrage admiratie atat din partea colegilor, cat si a superiorilor, ceea s-ar putea concretiza cu intr-o crestere a salariului. Cu toate acestea, nici o Fecioară nu ar trebui sa-si uite familia sau partenerul. Arata-le celor dragi ca tii la ei; pentru ca daca nu o faci, conflictele vechi care te-au despartit de ei la inceputul anului, ar putea sa iasa iar la suprafata.

Balantă

Persoanele nascute sub semnul Balatei sunt dominate de Venuş avand o personalitate foarte delicata si sensibila. Aceast lucru este exprimat adesea prin arta, indiferent daca vorbim de danş pictura, moda sau muzica. Horoscopul anului 2020 pentru Balan?ă va fi plin de experiente emotionante, atat pozitive cat si negative, cauzate de prezenta lui Saturn in Rac.

In primele luni ale anului 2020, experientele tale vor fi mai profunde; dar de data aceasta, din pacate, intr-un mod negativ. Sub influenta lui Saturn in Capricorn, vei fi ingrijorat de nereusite sau respingeri care in cazuri extreme ar putea duce la depresii. In acele momente, este important sa realizezi ca nu ai de ce sa-ti fie teama, pentru ca greselile ne ajuta sa crestem si sa ne imbunatatim in tot ceea ce facem.

In primavara, Balantele vor trai o perioada mult mai pozitiva. Vor fi multe oportunitati pentru intarirea relatiilor de familie, de care chiar ar trebui sa profiti. In aceasta perioada, in special in luna Martie, horoscopul tau va favoriza deasemenea iubirea. Daca te-ai gandit la logodna, casatorie sau oricare alta forma de declarare a iubirii, este vremea sa faci pasii necesari.

Odata cu venirea verii, stelele-ti vor aduce cateva oferte legate de serviciu si poate chiar o promovare. Acum este momentul ca Balantele sa se concentreze cu adevarat pe cariera si poate sa se gandeasca sa investeasca economiile, daca simt ca ar trebui sa faca asta. De obicei, eviti deciziile pripite, ceea ce este un lucru bun. Acum, acest tip de comportament ar putea sa se intoarca impotriva ta. De aceea, analizeaza fiecare ocazie si consulta-te cu cineva in care ai totala incredere.

Din Septembrie si pana la finalul anului, realitatea nu va parea importanta pentru tine. Preferi activitati la care poti participa cu inima si sufletul. Horoscopul sugereaza sa nu te fortezi la nimic. Nu este nimic gresit in a sta acasa si in a-ti lasa imaginatia sa zboare in timp ce faci ceva creativ, in loc sa te distrezi cu prietenii tai.

Pe tot parcursul anului 2020, vor fi cu siguranta moment care te vor face sa simti ca nu-ti poti stapani emotiile nici un pic. Tine minte, poti impiedica acest lucru practicand activitati precum yoga sau meditatie.

Scorpion

Din cauza influentei puternice a lui Saturn, Horoscopului anului 2020 pentru Scorpion arata precum un roller coaster – urcand si coborand din nou. Persoanele nascute sub acest semn de apa dominat de Marte sunt de obicei diferite, ceea ce inseamna ca printre ele se numara cele mai bune persoane, dar si cele mai enervante. Ceea ce majoritatea are in comun sunt vointa puternica si o idee clara pentru ceea ce-si doresc.

Din Ianuarie pana-n Martie 2020, Scorpionii nu se vor simti confortabil in compania nimanui, indiferent ca sunt prieteni, partener si familie, in egala masura. Se intrevad schimbari mari la orizont si odata cu ele, ganduri negative vor iesi la suprafata si te vor enerva chiar si pentru cele mai mici probleme pe care le intampini. In aceasta perioada, evita sa pui bazele unei companii, sa initiezi o investitie sau sa-ti schimbi serviciul.

Odata cu sosirea primaverii, situatia incepe sa se imbunatateasca. Toate problemele vor disparea, si ca urmare iti vei simti iarasi mintea limpede. Horoscopul te sfatuieste sa folosesti aceasta perioada pentru crestere personala, mentala si chiar a carierei. Chiar acum, te poti baza total pe intuitie, pentru a obtine maximum din fiecare oportunitate. Vei avea succes in mod special cand vei lucra intr-o echipa, pentru care vei fi un lider natural si capabil.

Vara va fi o perioada ideala pentru tine pentru a lucra la relatiile tale, in special la cele romantice. In aceasta perioada, Scorpionul si jumatatea sa draga se vor intelege de minune, fara nici o problema, lucru care le va trezi senzualitatea ce astepta un semnal. Conform horoscopului, nu te asteapta surprize neplacute la serviciu, deci te poti simti liber sa pleci intr-o vacanta romantica daca-ti doresti acest lucru.

Toamna si finalul anului 2020 vor fi pline de bucurie in special pentru Scorpionii singuri. Chiar daca este frig afara, o persoana interesanta va intra in viata ta si-ti va incinge atmosfera. Da-ti place de cineva de o perioada lunga de timp, este momentul sa actionezi. De-a lungul intregului an, ai castigat multa forta si perseverenta, si daca le folosesti acum, s-ar putea sa reusesti sa primesti dragostea la care ai vizat mereu.

Săgetător

Horoscopul anului 2020 pentru fiecare Săgetător va fi o reflectare a naturii lor active si independente. Persoanele nascute sub acest semn de foc dominat de Jupiter, sunt de regula considerate pacifiste si optimiste. Ei cred ca viitorul le poate aduce doar succes. De aceea, dezamagirile ii pot soca atat de tare incat incep sa fie rautaciosi si foarte impulsivi, ceea ce de regula conduce la si mai multe greseli.

Practic fiecare Săgetător va avea trairi inconstante la inceputul anului 2020, ceea ce se va reflecta in relatiile cu partenerii lor. Tinzi sa-ti urmezi mai degraba inima decat mintea, deci nu vei fi strain de multe intalniri diferite si despartiri amare. Incearca sa-ti infranezi un pic pornirile in aceasta perioada, pentru a nu regreta mai tarziu unele decizii pripite. Nu te poti rani doar pe tine, dar si pe oamenii din jurul tau.

Daca esti obosit de schimbarile comportamentale rapide prin care treci, vei primi cu siguranta primavara cu bratele deschise. Horoscopul iti va aduce in cale atat de multe experiente si activitati diferite, incat nu-ti va mai ramane timp pentru a te prosti. Săgetătorul isi va folosi stilul de viata activ pentru a dezvolta relatii cu familia si prietenii. Sunt ideale calatoriile diverse pentru experiente culturale si in natura, indiferent ca sunt facute cu masina, pe bicicleta, sau pe jos.

Lunile de vara iti vor aduce o multitudine de intrebari legate de viitor, in special cu privire la cariera. Chiar daca nu esti obisnuit cu planificarea si preferi sa traiesti clipa, acum este momentul sa-ti regandesti pozitia si sa-ti clarifici planurile si obiectivele pentru urmatorii ani. Daca locul de munca actual nu ti se potriveste, horoscopul te sfatuieste sa incepi sa-ti cauti o alta pozitie, care te va face mai fericit.

Din toamna si pana la sfarsitul anului 2020, Săgetătorul poate privi inainte catre o multitudine de oportunitati in cariera. Daca ai asteptat o perioada lunga de timp pentru a lucra undeva in strainatate, este foarte posibil ca stelele sa te asculte. Cu toate acestea, nu te lasa luat de val doar pentru munca si fa-ti timp si pentru familie si partener. Daca crezi ca ai prea multe pe cap, incearca sa le implici in unele dintre activitatile tale, cum ar fi sportul.

Capricorn

Capricornii nu sunt de regula foarte populari, in principal din cauza naturii lor reci si serioase. Cu toate acestea, ei nu sunt asa intentionat. Sunt doar niste singuratici care prefera mai degraba sa se concentreze pe aspectele materiale ale vietii lor si mai putin pe relatii. Acest an va fi predominant pozitiv pentru ei, in special multumita pozitiei lui Uranus in Taur, datorita careia Horoscopul anului 2020 va fi plin de succese in cariera.

Cu toate acestea, va trebui sa le astepti pana in Martie, pentru ca inceputul anului 2020 va fi mai degraba noros pentru tine. Din cauza influentei puternice a lui Saturn in Capricorn, este posibil sa-ti fie teama de refuzuri, sau chiar de nereusite. Din aceasta cauza, ar trebui sa mentii lucrurile linistite la serviciu si sa incerci sa nu te exprimi prea mult. Vei avea o abordare similara fata de partener, si ca urmare vei face tot posibilul sa nu iesi din stereotip.

Odata cu venirea primaverii, temerile tale vor disparea si revii pe linia de plutire, in special in privinta performantelor la serviciu. Mintea iti va lucra la maximum, deci poti sa faci tot ceea ce vrei fara a fi nevoie sa depui prea mult efort pentru asta. Cu toate acestea, horoscopul te sfatuieste sa fii atent la situatia familiei tale. Este posibil sa aibe loc un conflict puternic care vor face dificile aceste relatii.

In vara anului 2020, te poti astepta ca performantele la serviciu din primavara sa se fructifice in sfarsit. Daca sefii te vor rasplati cu un bonus sau o crestere salariala, situatia ta financiara se va imbunatati rapid. In aceasta perioada este deasemenea potrivit sa faci reparatiile necesare la casa. In pluş temperaturile in crestere iti vor topi inima si vei fi mai apropiat de partener, cum n-ai fost niciodata inainte. Profita de ocazie si organizeaza o escapada romantica.

Odata cu venirea toamnei si cu apropierea sfarsitului de an, Capricornii, sub influenta lui Mercur, vor intelege importanta comunicarii. Daca te-ai gandit sa-ti duci relatia romantica la nivelul urmator, atunci ar trebuie sa profiti de aceasta perioada pentru a discuta cu persoana iubita. Conform horoscopului, gandirea iti poate fi influentata de parerea unui prieten sau a altei persoane, dar nu-i lasa sa te faca sa te razgandesti.

Vărsător

Persoanele nascute sub acest semn de aer se afla sub dominatia a doua planete – Saturn si Uranuş ceea ce le dezvolta o personalitate foarte puternica, dar incapatanata. Ei aleg rareori aceeasi directie cu multimea si simt deasemenea o dorinta puternica de a-i ajuta pe altii. Aceasta trasatura este in parte motivul pentru care horoscopul anului 2020 pentru Vărsător va fi plin de incercari de a prelua problemele altor persoane.

Cu toate acestea, acest lucru se poate intoarce impotriva lor, in special in primele luni ale anului 2020, pentru ca in aceasta perioada, vei fi foarte grijuliu, sub influenta lui Jupiter aflat in Capricorn. Nu toata lumea apreciaza ca altcineva sa li se amestece in viata, indiferent de cat de bune-ti sunt intentiile. Poti distruge relatii cu interventiile tale. De aceea horoscopul iti sugereaza sa-ti vezi de problemele tale si sa incerci sa-ti intaresti prieteniile si relatiile romantice, bucurandu-te de un timp relaxant impreuna.

Odata cu lunile de primavara, abilitatile tale de comunicare vor iesi in evidenta. In privinta carierei, Vărsătorii se vor descurca bine in munca de echipa, unde abilitatile tale de orator si un punct de vedere deosebit ar putea sa previna aparitia unor probleme. Vei profita de aceste puncte tari si in comunicarea cu partenerul tau. Conform horoscopului, unele confliecte nerezolvate din trecuţ pentru care nu vei avea probleme in a le gestiona, ar putea iesi la suprafata.

Daca pana la acest punct te-ai gandit ca viata ta este cam haotica, vei fi multumit ca vara, respectiv pozitia lui Jupiter in Fecioară, iti va da abilitatile necesare pentru a-ti pune ordine in viata. Singurul lucru care ar putea impiedica progresul Vărsătorilor este super-sensibilitatea lor. Cu toate acestea, o vacanta impreuna cu familia sau partenerul, ideal intr-un loc nevizitat anterior, te va distrage de la emotiile negative care te incearca.

Pe perioada toamnei si a iernii, Vărsătorii vor simti nevoia sa-si evalueze relatiile, in special pe cele romantice. De aceea, conversatiile lungi legate de viitor, nu vor fi o exceptie. Va merita din plin sa investesti energie si in zona vietii legata de serviciu – ar putea exista o oportunitate interesanta pentru avansare in cariera. Deasemenea, ai grija la cheltuielile in exceş pentru ca in caz contrar ai putea pierde toate rezervele financiare din cauza unor cheltuieli neasteptate pana la finalul anului 2020.

Peşti

Pentru Pesti, Horoscopul anului 2020 va oferi multe oportunitati care-ti vor imbunatati considerabil intuitia. Persoanele nascute sub acest semn de apa, guvernat de Jupiter si Neptun, sunt de regula destul de indecise, chiar si in legatura cu lucruri marunte. Ca urmare, anul 2020 poate reprezenta o perioada importanta pentru ei, pentru ca vor avea posibilitatea sa lucreze din greu pentru imbunatatirea acestei slabiciuni.

Din Ianuarie pana in Martie, Pestii se vor bucura de un val semnificativ de creativitate adus de Neptun in Vărsător. Poate fi folositor nu doar cand desfasoara activitati de placere si pentru intretinerea casei, dar si la serviciu. In particular, te vei descurca foarte bine la lucrul in echipa, unde va fi apreciata gandirea ta practica. Relatiile romantice vor fi in general linistite si stabile in aceasta perioada a anului.

Odata cu venirea primaverii, va trebui sa parasesti lumea fantastica si sa revii la realitate. Horoscopul iti poate aduce-n cale unele probleme financiare neasteptate, care vor necesita sa lucrezi din greu si poate chiar peste program. Rasplata perfecta pentru tine acum va fi reprezentata de relatii armonioase, in special cu familia si prietenii. In privinta iubirii, Pestii pot intampina mici schimbari cauzate de pozitia lui Uranus in Taur. Cu toate acestea, nu exista nici o problema care sa nu poata fi rezolvata prin comunicare deschisa si sincera.

Vara anului 2020 nu va reprezenta cea mai fericita perioada pentru Pesti. Din cauza influentei lui Saturn in Pesti, vei fi extrem de sensibil, asa ca si cea mai mica problema va fi suficienta pentru a te darama, ca pe un castel de carti de joc. Trebuie cel putin sa-ti mentii dispozitia ceva mai echilibrata atunci cand te concentrezi pe activitati fizice variate, in special alergatul sau mersul pe jos. Incearca sa-ti implici si partenerul in aceste activitati, poate prin organizarea unei vacante active pentru doi.

Pe parcursul acestor ultime cateva luni ale anului, horoscopul iti va aduce probabil cateva oportunitati de angajare. Daca simti ca ar trebui sa ai o schimbare in cariera, chiar poti schimba lucrurile. In viata celor singuri, stelele vor aduce probabil o persoana care sa le atraga cu siguranta privirea. Cand le arati cine esti cu adevaraţ este foarte posibil ca aceasta cunostinta pe termen scurt sa se transforme intr-o relatie serioasa.

De același autor

Related Articles