Reșițeanul Cristian Chivu se retrage din activitatea de fotbalist profesionist

Cristi ChivuFostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu îşi va rezilia contractul cu Internazionale Milano în zilele următoare şi se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist, a declarat, vineri, agenţiei Mediafax, impresarul Victor Becali.

“Cristian Chivu are probleme medicale şi doreşte să-şi încheie activitatea de jucător. În zilele următoare îşi va rezilia contractul cu Inter. Decizia lui cred că este definitivă, pentru că susţine că nu mai poate continua să joace. Nu este vorba de o negociere pentru a rezilia contractul, pur şi simplu se va întâmpla. În niciun caz nu se pune problema să mai continue la o echipă din ţară. Motivele retragerii sunt problemele medicale şi e clar că nu mai poate să mai joace nicăieri”, a declarat Victor Becali.

Cristian Chivu, 33 de ani, se afla sub contract cu Inter Milano din iulie 2007. Reșițeanul Cristian Chivu a început să joace la  FCM Reşiţa, după care a mai evoluat la Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam şi AS Roma. Pentru naţionala României el a jucat de 75 de ori.

Cele mai citite

Related Articles