Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș va avea ambulatoriu

383

Primarul muncipiului Caransebeș, Felix Borcean și managerul unității medicale, Adrian Cican, sunt prezenți astăzi la Ministerul Sănătății pentru depunerea documentației necesare reînființării ambulatoriului.

În cursul zilei de vineri, 20 decembrie 2019, cei doi vor face o vizită și la noul spital din localitatea Mioveni, a declarat primarul Felix Borcean:

Primarul Felix Borcean

Ambulatoriul spitalului va avea 19 cabinete medicale. Toate vor fi renovate cu fonduri proprii ale unității medicale, de la Primăria Caransebeș și Asociația Salvați Spitalul Caransebeș. Printre specializările aflate în ambulatoriu se vor regăsi și Medicina Muncii, Urologie, Radiologie.

Edilul, Felix Borcean a declarat că nu renunță la ideea de a construi un spital nou în muncipiul Caransebeș, deși este un vis îndepărtat.

Nu am renunțat la ideea de a construi un spital de la zero, este un vis oarecum îndepărtat dar eu tot îl consider posibil mai ales acum că avem mai mulți oameni alături, adică fără un manager capabil, fără implicarea medicilor, fără factorul politic nu o să reușim lucrul acesta. Bun, este vorba și de finanțare dar, dacă toată lumea ar trage la aceeași căruță eu zic că s-ar găsi modalități de a începe și a repune pe tapet proiectul acesta al noului spital.”

Carmen Senco