Reșițeanul Mihai Bolintiș a câștigat Campionatele județene de șah blitz și rapid

614

Noi competiții de șah au avut loc în județul Caraș-Severin în ultima perioadă. Două dintre acestea sunt Campionatul Județean de șah blitz și  Campionatul Județean de șah rapid. În ambele competiții s-a impus Mihai Bolintiș din Reșița, președintele Asociației Județene de Șah Caraș-Severin.

La Campionatul de șah Blitz ierarhia a fost următoarea:

Locul I Mihai Bolintiș cu 7,5 puncte din 9, urmat de Ioan Păduraru și Daniel Cristian Korcsek.

La Juniori primul a fost Daniel Cristian Pădurean, urmat de Alexandru Korcsek și Andrei Robert Ghinea.

La Junioare locul I a fost Anca Maria Tecliș.

La Juniori 12 ani s-a impus Albert Marian Drăgoi, urmat de Alin Stîngu și Cătălin Alexandru Tipol.

La copii 10 ani primul a fost Ion-Valentin Văduva, urmat de Christian-Arrydan Tamaș  și  Catalin Vlad Aurelian Guțu.

La copii 8 ani locul I a revenit lui Dimitrie Mihai-Valerian Șosdeanu, iar la veterani s-a impus Gheorghe Stroescu, urmat de Ioan Calomfirescu și Marin Craciun.

Tot la finalul săptămânii trecute a avut loc Campionatul județean de șah rapid, unde Mihai Bolintiș a acumulat 7,5 puncte din 9, fiind urmat de Alexandru Tunaru cu același punctaj și Dinu-Simi Suciu cu 7 puncte.

La juniori primul a fost Daniel Cristian Pădurean, urmat de Alexandru David Korcsek și Andrei-Iulian Cristea, iar junioare pe prima poziție a fost Daniela Elena Inasal, urmată de Anca Maria Tecliș. La juniori 12 ani Albert Marian Drăgoi a încheiat concursul pe primul loc, urmat de Alin Stîngu si Catalin Alexandru Tipol.  La copii 10 ani s-a impus Christian Arrydan Tamaș, urmat de Ion Valentin Văduva și Cătălin Guțu. La copii 8 ani pe prima poziție a fost Patrick Andreas Turi, urmat de Alessia-Andreea Costiș si Lidia-Ana-Michaela Verna.

În clasamentul veteranilor primul a fost Gheorghe Stroescu, urmat de Iancu Cornian și Ioan Calomfirescu.

sursa foto: Asociatia Judeteana de Sah Caraș-Severin