Avansări în grad şi promoţie nouă la IPJ Caraş-Severin

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 8 ofiţeri şi 9 agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, care s-au evidenţiat în mod excepţional în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost recompensaţi cu avansarea în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad.
De asemenea, 29 de tineri agenţi de poliţie, dintre 15 fete şi 14 băieţi, absolvenţi ai şcolilor de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina şi “Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, promoţia noiembrie 2019, au fost repartizaţi astăzi, pe primele funcţii din carieră.

În cursul zilei de astăzi, 2 decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a avut loc festivitatea de avansare înainte de termen, în gradul profesional următor.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 17 poliţişti, dintre care 8 ofiţeri şi 9 agenţi de poliţie, au fost avansaţi în gradul profesional următor, în prezenţa conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Totodată, conducerea unităţii a salutat prezenţa celor 29 de poliţişti repartizaţi la unitatea noastră, dintre care 16 în cadrul structurilor de poliţie urbană şi 13 în cadrul structurilor de poliţie rurală. Comisar şef de poliţie, Turnagiu Ioan-Florin, împuternicit la conducerea Inspectoratului, i-a felicitat atât pe poliţiştii nou-veniţi, urându-le succes în activitate, cât şi pe colegii avansaţi, pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute, transmiţându-le mesajul ministrului Afacerilor Interne, Ion-Marcel Vela, cu această ocazie.

Cele mai citite

Related Articles