“Din suflet pentru Olimpia” – acţiune caritabilă cu Dan Puric, astăzi la Cinematograful Dacia

Studenţii Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, specializarea Asistenţă Socială, împreună cu cadrele didactice şi în parteneriat cu Asociaţia Medicală Sfinţii Cosma şi Damian, Episcopia Caransebeşului, Primăria Reşiţa şi ATOR Banatul de Munte, urmăresc prin proiectul caritabil “SUFLET PENTRU SUFLET”, de astăzi,de la ora 17.00, la Cinematograful “Dacia” din Reşiţa, să readucă nădejdea în viaţa Olimpiei.

Vlăduţ Olimpia Georgiana trăieşte în întuneric de aproape 13 ani, fiind diagnosticată cu retinopatie pigmentară, o maladie extrem de rară, care i-a răpit cei mai frumoşi ani. Pentru a vedea din nou, Olimpia are nevoie de un transplant cu celule stem, costul tratamentului fiind de 22.000 de USD.

Conferinţa caritabilă de anul acesta, intitulată “Umorul, cel mai bun discurs pentru poporul român”, susţinută de maestrul Dan PURIC, va dărui un moment special comunităţii locale în semn de recunoştinţă şi apreciere.

DOAR ÎMPREUNĂ putem readuce lumina în ochii Olimpiei!

Când sufletul simte mai mult decât ochii pot vedea, atunci Dumnezeu dă naştere iubirii, speranţei, milei creştine şi uneşte oamenii în gând şi-n cuget!

Biroul de presă al UEMR

Cele mai citite

Related Articles