Radio România Actualităţi – premiat pentru modul în care a reflectat evoluţiile de pe piaţa de capital

Postul nostru de radio a fost premiat, alături de alte instituţii financiare şi companii listate la Bursă, pentru modul în care a reflectat evoluţiile de pe piaţa de capital.

În cazul firmelor, s-au luat în calcul cele mai bune performanţe în relaţia cu investitorii. Preşedinta Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursa din România, Daniela Şerban, a explicat care au fost criteriile de selecţie.

Daniela Şerban: Ei au evaluat cunoştinţele de business ale echipei de management şi ale echipei dedicate relaţiei cu investitorii, calitatea întâlnirilor pe care le-au avut cu aceştia, dar şi calitatea rapoartelor financiare pe care companiile sunt obligate să le transmită Bursei o dată ce sunt listate. Ştirea anului în piaţa de capital a fost promovarea la statutul de piaţă emergentă, iar Radio România Actualităţi a acoperit cu prioritate această ştire, astfel că în această seară am acordat o distincţie pentru acoperirea mediatică a acestui eveniment de către Radio România Actualităţi.

Premiile au fost oferite, în cadrul unei gale, de Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursa din România, organizaţie non-guvernamentală înfiinţată anul trecut, din care fac parte companii, administratori de fonduri, profesionişti în relaţia cu investitorii, precum şi consultanţi – transmite reporterul RRA, Cătălin Radu.

Cele mai citite

Related Articles