Atac cu macete într-un cinematograf din Marea Britanie

Cinci adolescenţi britanici, inclusiv o tânără de 13 ani, au fost arestaţi după ce au rănit şapte poliţişti în timpul unui atac cu macete comis într-un cinematograf din oraşul Birmingham, informează Press Association.

Poliţiştii au intervenit în cinematograful Star City din Birmingham sâmbătă seară, în urma unor relatări despre prezenţa în incintă a unor tineri înarmaţi cu macete. Două dintre aceste arme albe au fost confiscate, alături de un cuţiţ iar şapte poliţişti au suferit răni faciale, potrivit West Midlands Police.

Autorităţile au emis un ordin de evacuare, pentru a permite eliberarea acelei săli de proiecţii, în care se aflau aproximativ 100 de persoane.

O adolescentă în vârstă de 13 ani, doi tineri de 14 ani – un băiat şi o fată – şi un bărbat de 19 ani au fost arestaţi sub suspiciunea comiterii unor agresiuni fizice asupra forţelor de ordine. Al cincilea tânăr, un băiat de 14 ani, a fost arestat sub suspiciunea de obstrucţionare a acţiunii poliţiştilor.

Autorităţile britanice au lansat un apel public prin care au îndemnat persoanele care deţin înregistrări video sau fotografii realizate în timpul atacului să contacteze Poliţia locală.

sursa Agerpres

Cele mai citite

Related Articles