[FOTO-AUDIO] Componentele secției de gimnastică ritmică a CSS Reșița, foarte aproape de o medalie la Campionatul Național de Ansambluri

526

Componentele secției de gimnastică ritmică de la CSS Reșița au fost aproape de obținerea unei medalii la Campionatul Național de Ansambluri, întreceri ce au avut loc la București. Micuțele gimnaste reșițene au ocupat locul 4 în această competiție.

”Am participat la Campionatul de Ansambluri și Cupa României cu 6 sportive de la CSS Reșița. Componența ansamblului nostru este: Dariana Condescu, Isabel Ungureanu, Rebeca Grădinaru, Larisa Trebuian, Sofia Perneu și Ana Maria Mihalache. Am obținut locul 4, un loc bun, dar ne doream medalia de bronz. Chiar meritam această medalie, dar arbitrele așa au considerat și le respect decizia. Acest rezultat ne ambiționează și ne dorim să demonstrăm că merităm să urcăm pe podium. Am pregătit acest ansamblu de doi ani și vom continua în această formulă și la juniorat”, a spus antrenoarea Luminița Lațcu.   

Locul I pe podium a fost ocupat de gimnastele de la Sportul Studențesc, locul II de cele de la ANEFS București, iar III de CSM Cluj. Au participat, în total, 7 ansambluri.

Sportivele reșițene sunt pregătite de antrenoarele Luminița Lațcu și Daniela Tîrba.

sursa foto: Luminița Lațcu