[FOTO-AUDIO] Fotbalistul care a făcut KO un arbitru în Liga a IV-a şi-a aflat pedeapsa

1936

Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin s-a întrunit luni, 25 noiembrie pentru a lua o decizie în cazul fotbalistului Ioan Dragomir de la A.S. Foresta Armeniş, care l-a agresat pe arbitrul Claudiu Gogu, cel care a oficiat la centru partida A.S. Foresta Armeniş – F.C.S. Bistra Glimboca, în  Liga a IV-a, Zona Caransebes, etapa 11.

S-a constat că acesta a manifestat un comportament violent și pentru această abatere s-a decis sancționarea sa , conform art. 11 lit. E coroborat cu art. 11 lit F si art. 2 lit D , cu suspendare 36 (treizecisisase) jocuri , precum si aplicarea unei amenzi în cuantum de 1.200 lei . Totodată i se interzice acestuia accesul la vestiare si pe banca de rezerve pe toata durata suspendării, am fost informații de reprezentanții AJF Caraș-Severin.

——————

Semnalăm astăzi încă un act de violență consumat în fotbalul cărășean. În etapa a 11-a a Ligii a IV-a, arbitrul reşiţean Claudiu Gogu a fost făcut KO la meciul dintre Foresta Armeniş şi Bistra Glimboca.

”Am rămas inconştient pe teren timp de câteva minute, după ce am fost lovit cu capul în față de către jucătorul Ioan Dragomir.

Declarația arbitrului de numai 20 de ani este următoarea:

”Cam în fiecare sezon există câte un astfel de caz” a afirmat reprezentantul Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Florin Știube:

În sezonul trecut, un caz identic s-a înregistrat la partida Nera Bozovici – Viitorul Caransebeş, unde victimă a fost arbitrul Roberto Svatsinka. Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal l-a sancţionat atunci pe agresor cu o suspendare pe 24 de etape şi amendă de 800 de lei.

Cazul de la Armeniş va fi analizat în următoarea ședință a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF-ului cărăşean, comisie care se va întruni miercuri, 20 noiembrie.

sursa foto: Claudiu Gogu