Horoscop 19 noiembrie 2019

Berbec

Nu ajungi bine la job ca te si asezi la povesti cu colegii. Incearca sa te abtii si pune-te pe treaba. Lasa discutiile pentru mai tarziu, pentru ca seara te vezi cu prietenii in oras.

Taur

Primesti un telefon de la o persoana draga plecata departe. Nimic nu iti facea dimineata mai placuta decat aceste minute de conversatie, asta si pentru ca ai primit o informatie care iti este de mare ajutor.

Gemeni

Indiferent despre ce ar fi vorba, incearca sa nu te enervezi si sa tipi, ci doar sa spui ceea ce te deranjeaza, atunci cand cineva iti greseste cu ceva. Vei vedea ca metoda este mai eficienta si te va face sa te simti mult mai bine.

Rac

Dimineata, dupa ce rezolvi rapid niste sarcini de serviciu, te ocupi si de niste probleme personale. Din pacate, asta iti va aduce reprosuri din partea unei persoane din conducere.

Leu

Apar niste probleme urgente la locul de munca, insa pana la pranz o sa reusesti sa le rezolvi in cea mai mare parte. Seara decizi sa amani o iesire cu prietenii pentru ca vrei sa te odihnesti.

Fecioara

Chiar daca nu-ti convine, asuma-ti si tu niste responsabilitati. Stii ca sunt persoane care asteapta asta de la tine de ceva vreme. Ar fi o dovada de maturitate si de seriozitate, in acelasi timp.

Balanta

Nu te lasa doborat de micile intrigi care te inconjoara. Du pana la capat ce ai inceput si nu te mai uita in urma. Ai reusit de atatea ori sa treci peste greutati si ai devenit mai puternic decat crezi.

Scorpion

Orele trec repede la munca astazi si spre seara faci un drum in oras sau te intalnesti cu prietenii. Cunosti o persoana care te-ar putea ajuta sa incepi sa sa faci ceea ce iti doresti de mult timp.

Sagetator

Nu poti sa-l refuzi pe colegul care te roaga sa-l ajuti cu ceva dupa program. Cand vei vedea in ce te-ai bagat, s-ar putea sa regreti. Asta e, acum e clar ca nu mai ajungi diseara acolo unde iti propuneai!

Capricorn

Astepti un telefon important legat de niste bani, dar astepti degeaba… Nu ai de ales, pana la noi vesti esti nevoit sa “strangi cureaua”. Spre seara cineva iti da o veste care te pune serios pe ganduri.

Varsator

Trebuie neaparat sa termini ceva important astazi, asa ca iti petreci toata ziua la munca. Nu iti mai ramane timp pentru nimic altceva. Nu-i nimic, si maine e o zi…

Pesti

Incearca sa lasi sentimentele acasa si sa te concentrezi mai mult asupra proiectelor de care te ocupi la job. Nu-ti poti permite sa intarzii, mai ales ca cineva te invidiaza pentru postul pe care-l ocupi.

Cele mai citite

Related Articles