Este ziua cu cele mai mari reduceri din an – Black Friday

Este ziua cu cele mai mari reduceri din an – Black Friday. La noi campania are loc mai devreme faţă de varianta originală din Statele Unite.

Magazinele au anunţat scăderi de preţuri semnificative, unele dintre ele chiar până spre finalul lunii. Românii vor să cumpere în special produse IT, electrocasnice sau haine, dar sunt foarte interesaţi de toate reducerile din această zi. Black Friday este pe locul doi la căutările pe Google după rezultatele la Bacalaureat. Există şi un site dedicat evenimentului Black Friday.ro. Acolo sunt toate magazinele care participă la campanie.

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii atrage însă atenţia utilizatorilor să se informeze înainte de a face cumpărături mai ales online, să verifice opţiunile de livrare şi să păstreze toate documentele care pot dovedi achiziţia făcută. Şi comisarii ANPC spun că trebuie să fim atenţi la caracteristicile produselor.

Horia Constantinescu, preşedinte ANPC: “Este greu şi pentru noi să depistăm la o simplă trecere în revistă. Verificaţi cu grijă toate aspectele legate de achiziţie, de termenul în care produsul va fi livrat, de garanţie acestuia şi mai ales de calitate.”

Începută în Statele Unite campania de Black Friday noiembrie şi deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Denumirea Vinerea Neagră a fost folosită pentru prima oară în oraşul american Philadelphia din cauza blocajelor masive în trafic după Ziua Recunoştinţei, marcată în ultima zi de joi din noiembrie.”

De același autor

Related Articles