Festivalul “Tinereţea cântă” s-a încheiat la Uzdin

La Uzdin, în Banatul Sârbesc, la finalul săptămânii trecute a avut loc cea de-a 31-a ediţie a Festivalului de muzică uşoară „Tinereţea Cântă – Uzdin 2019“. În concurs s-au prezentat cinci solişti vocali din România şi şase premiaţi din prima seară a festivalului.

Laureata concursului internaţional a fost solista Timea-Melissa Csaszar din Timişoara – România, care a interpretat piesa „Inimă nu fi de piatră“.

Locul doi l-au împărţit Beni Mihai şi Jaclina Puia, iar locul trei a revenit solistelor Antonia Rădulescu şi Andrea Roxana Enache din România.

Au fost conferite şi două premii speciale pentru Vanesa Creţu şi Anisia Liviana Băbuţ din Uzdin, precum şi premiul pentru cea mai bună debutantă, aceasta fiind tânăra Ania-Karina Csaszar din Timişoara, care are doar nouă ani.

În urma programului competitiv, a urmat apoi un spectacol de gală la care s-au prezentat oaspeţii din România, interpretând fiecare câte un cântec.

De menţionat faptul că aproape toţi membrii juriului, în special Aleksandar Dujin şi Ştefan Ovidiu Mureşan, au subliniat că ediţia de anul acesta a Festivalului internaţional de muzică uşoară „Tinereţea Cântă – Uzdin 2019“ a fost una dintre cele mai reuşite din ultimii 15 ani. Sursa: rtv rs

Cele mai citite

Related Articles