Tomograful Spitalului Judeţean din Reşiţa nu mai funcţionează

Tomograful Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa nu mai funcţionează. O piesă importantă s-a stricat. Chiar şi aşa, pacienţii nu trebuie să intre în panică, problema va fi rezolvată în câteva zile. Până atunci soluţia vine de la Spitalul Municipal din Caransebeş.

S-a încheiat şi un protocol de colaborare în acest sens, astfel că tomografiile se pot face în această perioadă la Caransebeş, fără nicio problemă susţine managerul Spitalului Judeţean Reşiţa, Waldemar Murgu.

“La tomograf s-a stricat o componentă electronică, orice lucru se poate defecta, asta e dar am găsit o soluţie de compromis, ştiţi foarte bine că sunt investigaţii care se pot face şi la RMN în loc de tomograf, aşa că o să folosim RMN-ul şi am făcut o înţelegere urgentă având o colaborare foarte bună cu noul manager de la Caransebeş în care ei vor prelua urgenţele noastre şi când ei vor avea o problemă, noi vom prelua urgenţele lor şi tot aşa, am semnat şi hârtia de colaborare deci totul este rezolvat”, a precizat managerul Murgu.

În plus Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa va mai primi un tomograf.

Cele mai citite

Related Articles