[FOTO] Hotel cuprins de flăcări în Herculane. Turiștii au fost evacuați

Pompierii din Băile Herculane și Caransebeș au intervenit astăzi după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mansarda Hotelului Ferdinand, din Centrul istoric al stațiunii Băile Herculane.

În urma intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat și lichidat într-un timp relativ scurt, urmând să fie evaluate pagubele produse. Incendiul a izbucnit in zona salii de conferinte, acesta manifestandu-se pe o suprafata mica, fiind evacuate aproximativ 30 de persoane, care nu au necesitat ingrijiri medicale.

In jurul orelor 15.27, printr-un apel la 112, s-a anuntat un incendiu la un imobil tip hotel, parter+2 etaje+ mansarda, in Baile Herculane. La fata locului s-a deplasat de urgenta pompierii militari, care au acționat pentru stingerea incendiului. Incendiul a izbucnit in zona salii de conferinte, acesta manifestandu-se pe o suprafata mica. Au fost evacuate 30 persoane, care nu au necesitat ingrijiri medicale, neexistand victime, potrivit sublocotenentului Manofu Horatiu Adrian, ofiter in cadrul Compartimentului Informare și Relații Publice – ISU CS.

Din punctul meu de vedere, intervenția a decurs bine, având în vedere că echipajul de la Băile Herculane s-a aflat la o distanță foarte mică, ceea ce a dus la o intervenție foarte promptă! Pagubele sunt relativ mari, dar urmează a se verifica exact și să revenim cu datele exacte! Se pare că avem de a face cu un scurt circuit, dar vom reveni cu date exacte!, ne-a declarat imediat după stingerea incendiului șeful gărzii de intervenție – plutonier adjutant Nicu Murgoi, de la Detașamentul pompieri Caransebeș.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles