[VIDEO-AUDIO] CSM Reșița, aproape de un egal la Metaloglobus București. Leo Doană: am făcut un joc bun, dar nu am obținut puncte

1741

Formația din Valea Domanului, CSM Reșița a jucat sâmbătă, 19 octombrie, în deplasare la FC Metaloglobus Bucureşti. A pierdut la limită jocul cu echipa din capitală. Gazdele s-au impus cu 1-0, după ce până în minutul 90 scorul a  fost egal, 0-0.

 A marcat din lovitură de la 11 metri, Claudiu Herea. Rosso-nerii au oferit o replică bună și au fost foarte aproape de a obține un punct în această deplasare.

La final de întâlnire, antrenorul Leontin Doană a fost mulțumit de jocul echipei sale, dar își dorea ca elevii săi să plece măcar cu un punct de la București:

Am fost foarte aproape să obținem un punct, după un joc bun. Dar a venit acel 11 metri , acordat prea ușor. Felicit băieții pentru joc, pentru atitudine, dar din păcate nu luăm niciun punct după un joc bun. Ene s-a accidentat , iar la pauză a trebuit să-l schimb. Mergem înainte pentru că ne așteaptă un meci greu acasă cu UTA, pe care îl vom pregăti foarte bine. Vrem să-l câștigăm”, a concluzionat Leontin Doană.

Turris-Oltul Turnu Măgurele a fost învinsă de Dunărea cu 3-2, la Călăraşi, tot sâmbătă, în etapa a 13-a a Ligii a II-a de fotbal şi a părăsit fotoliul de lider.

Rezultate:
SCM Gloria Buzău – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0-0
FC Metaloglobus Bucureşti – CSM Reşiţa 1-0
AFC Dunărea Călăraşi – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele 3-2
CS Sportul Snagov – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 3-2
FC Petrolul Ploieşti – CS Concordia Chiajna 3-0


Sâmbătă e programată şi partida AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Fotbal Club Rapid (Stadion Municipal – Miercurea Ciuc, 16:00).

Duminică se joacă partidele AFC Ripensia Timişoara – ASC Daco-Getica Bucureşti (Stadion Electrica – Timişoara, 11:00), AFC UTA Arad – ASU Politehnica Timişoara (Stadion Motorul – Arad, 11:00), AS FC Universitatea Cluj – CS Mioveni (Cluj Arena – Cluj-Napoca, 11:30).

Ultimul meci al etapei are loc luni: Fotbal Club Argeş – FC Farul Constanţa (Stadion Nicolae Dobrin – Piteşti, 18:00).

Susa foto si video: Marian Cărăvan