[AUDIO] Alertă cu bombă la o şcoală din Caraş-Severin

La Liceul Teoretic “Tata Oancea” din Bocşa a fost declarată în această dimineaţă stare de urgenţă.

După cum a declarat inspectorul general al ISJ Caraş-Severin, Marius Cornici, pe numărul de telefon fix din secretariat au fost primite mai multe apeluri care anunţau că liceul va sări în aer şi că cineva va veni cu o mitralieră. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. Elevii au fost evacuaţi, însă ulterior s-a constatat că este vorba de o alarmă falsă. Nu au fost identificate colete sau obiecte suspecte, potrivit IPJ Caraş-Severin. Se pare că apelurile au fost primite de pe un număr de Canada.

În continuare se asigură paza clădirii Liceului Teoretic “Tata Oancea” din Bocşa şi se efectuează verificări. Elevii au fost trimişi acasă, cursurile fiind suspendate.

Au fost luate măsurile de punere în siguranţă a elevilor şi profesorilor, conform procedurilor”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului şcolar, Ion Moatăr. Acesta a fost la faţa locului, însoţit de inspectorul şcolar adjunct Ionuţ Gârtoi.

La Liceul “Tata Oancea” au fost în această dimineaţă şi adjunctul şefului IPJ Caraş-Severin, comisar şef Aurel Coman, dar şi şeful Serviciului Ordine Publică, comisar şef Gheorghe Obişteoiu. Reprezentanţii Poliţiei spun că, a fost verificată toată şcoala, anexele administrative și proprietățile învecinate, fără a fi depistat vreun colet sau obiect suspect.

Cele mai citite

Related Articles