[FOTO-AUDIO] CSM Reșița a învins pe Gloria Buzău. Leontin Doană: ne-am mai ”spălat din păcate”!

1670

În Valea Domanului a venit miercuri, 16 octombrie una dintre echipele aflate în partea de sus a clasamentului, SCM Gloria Buzău. În etapa a 12-a, rosso-nerii au dorit să șteargă eșecul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu și au reușit. Au obținut victoria în jocul cu această echipă cu pretenții în eșalonul secund. S-au impus cu 2-1, după ce la pauză scorul a  fost 1-0.

Cei care au marcat primii au fost fotbaliștii de la CSM Reșița, prin reușita lui Cristian Danci în minutul 27.

A fost un joc în care experiența echipei vizitatoare și-a pus amprenta în multe momente ale jocului. Oaspeții au avut câteva ocazii clare, dar doar pe una au reușit s-o fructifice, în minutul 59 prin golul lui Dumitru Munteanu.

CSM Reșița a oferit însă o replică bună și a reușit să distanțeze prin golul marcat în primul minut de prelungire de către Marius Coman.

 ”Am venit aici să câștigăm, dar ne-am bătut siguri”, a spus la final de joc antrenorul celor de la SCM Gloria Buzău, Ilie Stan:

”Îi felicit pe băieți pentru victorie pentru că am mai ”spălat din păcate” , a conluzionat antrenorul rosso-nerilor Leontin Doană:

După încheierea jocului a avut loc o întâlnire între componenți ai Galeriei reșițene și reprezentanți ai Clubului, în care s-au purtat discuții legate de situația conflictuală iscată între suporteri și echipă, după eșecul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Președintele Clubului din Valea Domanului, Cristian Bobar a a vut o intervenție la conferința de presă de după meci:

În etapa viitoare, CSM Reșița va juca în deplasare la Metaloglobus București, sâmbătă 19 octombrie, de la ora 11.00.

sursa foto: Cristina Corocan