Luptătorii reșițeni vor lua parte la Campionatele Balcanice de cadeți și sportivi vârsta sub 15 ani

256

4 luptători reșițeni vor lua parte la Campionatele Balcanice de cadeți și sportivi vârsta sub 15 ani

După ce au devenit vicecampioni naționali cu echipa, pentru luptătorii reșițeni urmează un alt concurs important, Campionatul Balcanic. Antrenorul lor, Florin Dință are detalii despre ambele competiții importante:

Competiția, Campionatul Național pe echipe, ce a avut loc la Târgu Mureș, a fost o ediție puternică. Au participat cele mai bune cluburi din țară, pe echipe, iar pentru noi este pentru prima dată când suntem medaliați în întrecerea echipelor de seniori. Am pierdut titlul la un singur punct, dar la anul o să fim și mai bine pregătiți. Avem Campionatele Balcanice ce se desfășoară în această săptămână în Bulgaria și noi vom concura cu patru sportivi. Doi vor fi la categoria U 15 și alți doi la cadeți, luptători cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani. La U 15 va participa cu Gabriel Radu de la CSM Reșița și Tania Adam de la CSS Reșița. La cadeți va evolua Florin Gafton de la CSS Reșița și Sabin Stegaru de la CSM Reșița.

Luptătorii reșițeni au făcut miercuri, 2 octombrie deplasarea spre Bulgaria și vor intra în concurs joi. Obiectivul lor la aceste Campionate Balcanice este cucerirea a cel puțin o medalie.