Un eveniment caritabil poate salva soarta Spitalului Municipal din Caransebeş?

Primarul Municipiului Caransebeş caută din nou soluţii pentru a salva Spitalul Municipal din Caransebeş. Unitatea medicală se degradează de la o zi la alta şi are datorii mari!

Sătul de scandalurile din ultima perioadă, Felix Borcean trece la fapte. Acesta va organiza în data de 29 noiembrie, în ajunul sărbătoririi Marii Uniri, un eveniment caritabil care să aibă ca scop ajutorarea Spitalului din Caransebeş.

Felix Borcean:

Doamnelor și domnilor, dragi prieteni reali și virtuali,

Am asistat zilele acestea, alături de dumneavoastră, la o campanie amețitoare și tulburătoare vizând aspecte, în special neplăcute, legate de Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Am observat preocupare, îngrijorare, furie, pe alocuri, din partea multora dintre noi, iar concluzia, firească, este că trebuie să întreprindem ceva, împreună.
Pentru toate acestea, vă propun și vă invit ca în data de 29 noiembrie 2019, în ajunul sărbătoririi Marii Uniri, să ne unim forțele în cadrul unui eveniment caritabil care să aibă ca scop ajutorarea Spitalului nostru. Vom fi împreună la una din sălile de evenimente din Caransebeș, care va fi aleasă de organizatori și de dumneavoastră. Sunt invitați și așteptați toți cetățenii, reprezentanți ai instituțiilor și firmelor care au dovedit și dovedesc pasiune pentru municipiul nostru și spitalul nostru. De asemenea, aștept propuneri din partea dumneavoastră privind organizarea acestui eveniment
“, a scris pe pagina personală de facebook primarul Felix Borcean.

Vă reamintim că anul trecut, conducerea spitalului împreună cu edilul au înaintat ministrului Sorina Pintea un memoriu pentru salvarea spitalului, dar se pare fără rezultat.

De serviciile Spitalului Municipal din Caransebeş beneficiază o treime din populaţia judeţului Caraş-Severin.

Cele mai citite

Related Articles