[FOTO-AUDIO] Aur și record pentru Cosmin Ilie din Caransebeș la Campionatul Balcanic de atletism masters

212

La București a avut loc Campionatul Balcanic de atletism masters. Din lotul României a făcut parte și Cosmin Ilie, comandantul Detaşamentului de pompieri din Caransebeş, cel care a obținut cu ștafeta medalia de aur. Campionii au înregistrat și un nou record balcanic. Detalii are Cosmin Ilie:

“Au fost prezenți atleți din Bulgaria, Serbia, Croația, Muntenegru,Grecia, Turcia, Albania,Slovenia, Republica Moldova și România. Numărul de sportivi a fost destul de mare, dar nivelul concursului nu a fost chiar atât de ridicat. Au fost totuși rezultate notabile la acest ultim concurs al anului în atletismul masters. Și pentru mine sezonul s-a încheiat , inclusiv în competițiile ”profesionale”. Anul 2019, pentru mine, a fost unul extraordinar, mai ales că s-a încheiat la acest Campionat cu un nou record balcanic: 3 minute și 36 de secunde. Am coborât recordul balcanic cu 8 secunde. Ștafeta balcanică înseamnă patru schimburi:100, 200, 400 și 800 de metri. Eu am alergat pe distanța de 800 m.”

Ștafeta balcanică de aur este alcătuită din atleți masters din Caransebeș, Timișoara și București.

Cosmin Ilie a cucerit medalia de aur și în probele de 400, 800 și 4X400 de metri, cu timpi foarte buni înregistrați. Sportivul masters este pregătit de antrenorul emerit, prof. Cristian Dragomir de la CSS Caransebeș.

sursa foto: Cosmin Ilie