[FOTO-AUDIO] Leo Doană: a fost greu, dar ne-am ridicat la nivelul echipei adverse

1394

Universitatea Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, aseară, după ce a învins formaţia de ligă secundă CSM Reşiţa. S-a impus cu 1-0, pe Stadionul Ion Oblemenco, dar într-un meci considerat în deplasare. Unicul gol al partidei a fost înscris de tânărul Luis Niţu (30), care marchează pentru al doilea meci consecutiv, după ce a punctat şi în campionat, la Mediaş, cu Gaz Metan.

Universitatea a ratat câteva ocazii mari de gol, iar reşiţenii au presat pe final în căutarea egalării.

La Universitatea a revenit atacantul bosniac Elvir Koljic, după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon din luna martie.

La final de întâlnire antrenorul reșițenilor, Leo Doană a declarat:

”A fost un meci foarte greu, dar în anumite momente ale jocului ne-am ridicat la valoarea adversarului. Felicit echipa Universității pentru joc, pentru rezultat. Le doresc în continuare multă baftă în campionat și Cupă. În ceea ce ne privește ne așteaptă un meci foarte greu în campionat, dar sperăm să obținem cele trei puncte și să mulțumim publicul nostru reșițean.”

Faptul că CSM Reșița a jucat bine în această întâlnire a fost recunoscut de antrenorul craiovenilor, Victor Pițurcă:

”Am întâlnit o echipă de Liga a II-a, o echipă care mi-a plăcut ceea ce a încercat în teren. Ei merită felicitări, antrenorul lor și Cristi Bobar, că au reușit să facă o echipă bună la Reșița și le doresc succes. Jocul a fost, însă, la discreția noastră în multe momente. Din păcate am ratat mult și am încheiat meciul cu emoții. Nu mai contează pentru că mă gândesc la următorul joc , cel cu Viitorul Constanța.”

CSM Reșița va juca sâmbătă, 28 septembrie de la ora 11.00, pe teren propriu cu Farul Constanța, în campionat.

sursa foto: Universitatea Craiova