Dansatorii Clubului Mystic din Reșița, rezultat foarte bun la Openul Slovaciei

484

Dansatorii clubului Mystic din Reșița au luat parte la întrecerile Openului Slovaciei. Perechea Vlad Ogășan – Gabriela Tuță a reușit un rezultate foarte bun la Bratislava. În finala categoriei WDSF Open Junior 1 LATINO la acest concurs internațional cei doi au ocupat locul 5.

Este un rezultat excelent”, a afirmat antrenorul acestora, Alexandru Holecz:

”Au reușit să se califice în finala secțiunii open juniori 1 LATINO. A fost o competiție cu foarte multe perechi la start și foarte multe țări participante, deoarece această competiție a contat pentru clasamentul internațional. Ei au reușit un rezultat deosebit, locul 5 în finala acestei competiții. Ei ”cresc” în valoare de la lună la lună și îi trimitem la competiții tot mai dificile. Îi mai așteaptă competiții grele până la finalul anului: Cupa României, Transilvania Grand Prix, Openul Sloveniei. La acest final de săptămână ne vom deplasa la Koper, în Slovenia cu alte două perechi ale Clubului: Darius Gruiță-Bianca Buzuleac și Marius Pădurean-Adelina Stanciu, care vor avea un concurs foarte greu”, a mai spus antrenorul sportivilor reșițeni.

La Clubul de dansuri sportive Mystic Reșița sunt așteptați în continuare toți cei care doresc să practice dansul de agrement sau de performanță.

sursa foto: Mystic Resita

2 COMENTARII

  1. Openul Sloveniei. Nu am înțeles nimic ori e slovaciei ori sloveniei .sunt două țări ???????????

    • Citiți mai bine articolul. Au fost în Slovacia și vor mai avea concurs în Slovenia. Numai bine!

Comentariile sunt închise.