Alte noi locuri de muncă vacante în judeţul Caraş-Severin

Agenţia Judeţeană pentru ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, 71 de posturi.

În Băile Herculane sunt disponibile 5 posturi pentru agent de securitate, ajutor bucătar, ajutor ospatar, asistent manager, ospatar (chelner). În Bocşa sunt două posturi pentru coafor şi secretară. În Caransebeş sunt căutaţi pentru angajare un îngrijitor spaţii verzi şi 7 operatori la roboţi industriali 7. În Oraviţa sunt locuri vacante pentru un încărcător-descărcător, un pizzar, un şofer de autoturisme şi camionete şi pentru doi legători manuali în poligrafie şi ateliere speciale. 25 de locuri de muncă sunt de ocupat la Oţelu Roşu: 5 pentru manipulant mărfuri, 10 pentru montator, reglor şi depanator de aparate şi echipamente electronice şi tot 10 pentru operator la maşini-unelte cu comandă numerică.

Cele mai multe posturi vacante sunt în municipiul Reşiţa pentru un consilier/expert/inspector/referent/economist în management, un manipulant mărfuri, o femeie de serviciu, un tâmplar universal, doi şoferi autocamion-maşină de mare tonaj, 5 sudori şi 15 lăcătuşi.

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la secţiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă.

Cele mai citite

Related Articles