Bucuria reşiţenilor de a circula fără stres şi în condiţii civilizate nu va dura mult timp. Cel mai probabil, de săptămâna viitoare, traficul rutier va fi oprit, din nou, de această dată în cartierul Moroasa.

Este vizat segmentul de drum din colţ de la Fluturelu şi până la Blocul 800. Astfel că se va urca şi coborâ pe Str. 24 Ianuarie, iar în funcţie de direcţia de mers, traseul poate continua pe Str. Caen şi pe Ghorghe Şincai.

În opinia directorului compartimentului de investiţii din cadrul Primăriei Reşiţa, Adelin Tuţă, lucrările ar urma să fie finalizate în cel mult două luni. Restricţia este necesară pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare. Tuţă a mai spus că se încearcă realizarea unui compromis cu HidroConstrucţia pentru a reduce termenul de executie la jumătate.

1 COMENTARIU

  1. Sa nu uitati sa asfaltati exact ca pe portiunea de drum de la LMF la intersectia cu Bl 800. Cred ca sunteti foarte multumiti de realizarea voastra. Lucrare marca Filipescu.
    Nu aveti gram de bun simt si rusine in voi.

Comments are closed.