România, față în fața cu cel mai dificil adversar

77

România continuă joi, 5 septembrie preliminariile pentru a obține biletul la Campionatul European din 2020 urmând să întâlnească, pe Arena Naţională, cel mai dificil adversar din grupă, Spania.  

Meciul România –Spania se joacă, joi seară, de la ora 21.45 pe Arena Națională.

După un start de campanie destul de modest, în care a adunat 7 puncte din 12 posibile, selecţionata antrenată de Cosmin Contra îşi joacă practic şansele de calificare la turneul final, o înfrângere reducând dramatic probabilitatea de a ajunge la competiţia unde se vor întrece cele mai bune 24 de echipe ale continentului.

Înainte de partidă selecționerul Cosmin Contra a afirmat:

Vlad Chiricheş crede că el și colegii săi trebuie să se ridice la cel mai înalt nivel în partida cu Spania.

Vlad Chiricheş, fundasul echipei naţionale s-a transferat recent în Italia, la Sasuolo.

Cele 7 puncte accumulate de tricolori au venit după două victorii cu Malta şi Insulele Faroe, echipe care, cu excepţia meciurilor jucate între ele, foarte probabil, vor înregistra eşecuri pe linie. În celelalte 2 partide disputate în actualele preliminarii, duelurile din deplasare cu formaţiile care contează în lupta pentru calificare, Norvegia şi Suedia, echipa României a luat doar un singur punct,prin egalul smuls în ultimul minut la Oslo. Astfel, un eşec al tricolorilor în meciul din această seară coroborat cu victorii previzibile ale Suediei şi Norvegie ar arunca echipa noastră pe locul 4 în grupă la 8 puncte de liderul Spania, care ar ajunge la 15 puncte.

sursa foto: Agerpres.ro