Berbec

Nu vei avea o zi prea placuta la birou din cauza unui mic incident care te va afecta si pe tine. Dupa-amiaza, o veste buna te linisteste si o sa ai parte de o seara iesita din comun.
 
Taur

Ai foarte mult de alergat, asa ca ar fi bine sa nu pierzi timpul cu cafeaua dimineata. Ia-o la pachet si fugi sa termini totul la birou daca nu vrei sa ramai si dupa sfarsitul programului.
 
Gemeni

Vestea primita de dimineata te va preocupa pana spre seara. E vorba de o problema careia trebuie sa-i gasesti repede solutia si nu stii de unde sa incepi. Salvarea vine din partea cui nu te-ai fi asteptat.
 
Rac
Te-a impresionat de gestul unui prieten. Stiai ca te poti baza pe el la nevoie la orice ora din zi sau din noapte, dar faptul ca a renuntat la ceva pentru tine, te lasa fara cuvinte.
 
Leu

Fa un efort si nu intarzia astazi la job. Daca ajungi la timp ai ocazia sa cunosti o persoana care are niste idei grozave pentru afacerea ta. O sa stai in sedinta cateva ore, dar merita!
 
Fecioara

Esti constient ca se apropie termenul limita pentru ceva ce trebuie sa fie gata si, totusi, nu prea te omori cu munca… Lasa comoditatea, ar fi pacat sa ratezi tot tocmai acum!
 
Balanta
Ai aflat ceva si nu iti vine sa crezi ca este adevarat. Ceea ce intampla pare a fi decupat dintr-o secventa de film… Esti hotarat sa faci cercetari si sa aflii care este realitatea. Vei fi surprins…
 
Scorpion

Nu esti atent si pierzi o informatie care ti-ar fi fost de folos in proiectul la care lucrezi. Cei care au de castigat sunt tocmai adversarii tai. Deja te-ai gandit cum recuperezi pierderea…
 
Sagetator

Ai rabdare! Acesta este indemnul pe care-l vei auzi cel mai des astazi. Timpul trece greu si pare ca nu se intampla nimic. Situatia se schimba spre seara cand te intalnesti cu cei mai buni prieteni.
 
Capricorn

Daca in ultima perioada vestile bune te-au cam ocolit, astazi un telefon iti va schimba cu totul ziua. Chiar aveai nevoie de asta pentru a te mai relaxa putin. Acum stii sigur ce ai de facut!
 
Varsator

Toata lumea te solicita cu cate ceva, insa nimeni nu te intreaba daca nu ai si altceva de facut. Nu refuzi sa ii ajuti pana cand realizezi ca nu mai ai timp si pentru tine. 

Pesti

Te deranjeaza faptul ca trebuie sa lasi un strain sa iti stabileasca programul astazi. Consoleaza-te, nu esti singurul in situatia asta, asa e la serviciu! In schimb, ai ocazia, in viata personala, sa faci tot ce-ti doresti.

Cele mai citite

Related Articles