Un bărbat şi-a împuşcat accidental fratele în timp ce se aflau la vânătoare

Aseară, în jurul orei 22,27, Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare, un bărbat l-a împuşcat accidental pe fratele său.

Ca urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Poliţiei municipiului Caransebeş.

Victima, în vârstă de 16 ani, a fost transportată la spital, unde din păcate a decedat ulterior.

Din primele verificări a rezultat faptul că în data de 14 augusţ apelantul, un bărbat de 27 de ani ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său şi cu încă un bărbaţ la vânătoare, într-o zonă situată între localităţile Iaz şi Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deţinută legal de acesta.

Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din maşină împreună cu fratele său, şi s-ar fi poziţionat într-un lan de porumb, cu scopul de a aştepta vânatul.

La un moment daţ acesta ar fi observat mişcare în lan şi crezând că este vânaţ ar fi tras cu arma de vânătoare în direcţia respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împuşcat.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului, inclusiv cercetarea autoturismului cu care s-au deplasat cele trei persoane.

Din verificări a reieşit că bărbatul de 27 de ani ar fi deţinător de permis de port armă.

In continuarea cercetărilor au fost ridicate două arme de vânătoare şi telefoane mobile.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală in vederea efectuării necropsiei.

Se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

De același autor

Related Articles