Farmaciile rămân deschise şi în minivacanţa de Sf. Maria, dar vor funcţiona după un program special!

Cetăţenii municipiului Reşiţa nu trebuie să intre în panică, au de unde să-şi cumpere medicamente şi în minivacanţa de Sf Maria.

Mâine toate unităţile farmaceutice îşi vor desfăşura activitatea după programul de sâmbătă. În timp ce unele rămân deschise până la ora 13.00 altele se vor închide la orele 16.00 şi 18.00.

Există şi excepţii, unitatea Farm Prest de lângă Centrul de Transfuzii, este singura din municipiul Reşiţa, care va rămâme deschisă până la ora 23.00, iar farmacia Sensiblu din incinta supermarketului Kaufland din zona Govândari rămâne deschisă până la ora 21.00, a precizat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Va reamintim că nicio farmacie din judetul Caras-Severin nu mai functioneaza non-stop, ci doar pâna la ora 23.00. Farmacistii spun ca nimeni nu îi sprijina, iar daca ar avea program permanent ar merge în pierdere.

Pentru ca o unitate să functioneze, de exmplu, în turele de noapte pot lucra doar farmacisti, nu si asistentii de farmacie. Iar punctele farmaceutice care nu au minim sase farmacisti angajati, nu pot sa aiba în prezent un program non stop, pentru ca astfel s-ar încalca Codul Muncii.

Cele mai citite

Related Articles