Horoscop 14 august 2019

Berbec

Esti foarte aglomerat la munca, dar cu putin efort, reusesti sa termini tot ce ti-ai propus pe ziua de azi. Diseara iti faci program cu prietenii si iesiti in oras.

Taur

Nu va fi o zi tocmai buna la job din cauza unor conflicte mai vechi care se reaprind intre cativa colegi. Fii cu bagare de seama si, daca este cazul, accepta criticile fara sa comentezi. Nu are sens sa mai pui si tu gaz pe foc…

Gemeni

Esti cam dezorganizat in ultima vreme si din cauza asta nu gasesti nimic atunci cand iti trebuie. Sa fii constient de faptul ca acest lucru te poate costa in relatiile cu cei din jur.

Rac

Traiesti sentimente diferite de la un minut la altul si nu prea intelegi ce ti se intampla. Seful te-a apostrofat pentru o initiativa de-a ta pentru care, saptamana trecuta, te lauda…

Leu

Te implici in multe activitati care te vor tine in priza pe parcursul intregii zile. Nu este cazul sa accepti sarcini noi. Prima data rezolva-le pe acestea.

Fecioara

Esti destul tensionat si te lasi purtat de val. Asta inseamna ca o sa spui lucrurilor pe nume, lasand sa iasa la suprafata toate nemultumirile. O sa te simti bine apoi.

Balanta

Te ingrijoreaza situatia unui prieten care nu este constient de ceea ce i se intampla. Vrei sa-l faci sa inteleaga ca ceea ce face nu este o joaca de copii si ca poate avea urmari grave.

Scorpion

Am ajuns doar la mijlocul saptamanii si deja te gandesti la cum o sa iti petreci weekendul. Ai planuri mari pentru zilele libere care urmeaza. Dar, pana atunci, mai ai cate ceva de lucru…

Sagetator

Nu ai voie sa refuzi ofertele pe care le primesti astazi. Daca o sa o faci, vei ajunge sa regreti ca nu ai fost ceva mai atent cand ti s-au ivit ocaziile.

Capricorn

Astazi te bucuri de orice incepand de la albastrul cerului pana la zambetul copiilor din fata blocului. Ti se intampla ceva care te ajuta sa vezi cu alti ochi viata.

Varsator

Astazi nu esti in cea mai buna forma. Incearca sa eviti activitatile ce te pot solicita foarte mult din punct de vedere fizic si odihneste-te mai mult. Lasa treburile, pot sa mai astepte.

Pesti

Este un moment potrivit pentru a fi mai atent la propria persoana. Incearca sa te relaxezi mai mult si sa faci ceva care te umple cu energie pozitiva.

Cele mai citite

Related Articles