Percheziţiile de la Caracal continuă

55
Police officers escort Gheorghe Dinca, the suspect in the case of rape and murder of a 15 year-old girl, to his home in Caracal, southern Romania, for further investigations, Saturday, July 27, 2019. Thousands of people took part Saturday evening in Bucharest in a march protesting the handling of the case, blaming Romanian officials for negligence, incompetence and a lack of empathy. (AP Photo/Bogdan Danescu)

În cazul de la Caracal s-a finalizat ieri analiza genetică făcută de medicii de la IML, care arată că în oasele găsite în sacul din pădure a fost identificat profilul genetic al Alexandriei Măceşanu, potrivit unor surse care menţionează că momentan despre cealaltă fată, Luiza Melencu, nu se ştie nimic, dar că anchetatorii continuă cercetările.

Tot ieri s-a încheiat şi percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi un stick de memorie, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului din oficiu, urmând ca datele să fie prelucrate de specialişti.

Percheziţia la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă urmează să fie reluată în această dimineaţă, tot în prezenţa acestuia şi a avocatului său.