Staţiunea Băile Herculane va avea din nou un Centru Medical de Permanenţă!

În şedinţa ordinară a Consiliului local Băile Herculane a fost aprobată hotarârea pentru înfiinţarea unui Centru Medical de Permanenţa în oraşul de pe Valea Cernei.

După mai bine de 10 ani locuitorii staţiunii Herculane vor avea din nou un Centru Medical de permanenţă. O delegaţie a forului administrativ din Herculane a purtat recent discuţii cu preşedintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, pentru a demara cât mai repede acest proiect.

Demersul vine ca urmare a discuțiilor purtate de către deputatul de Caraș-Severin, Luminița Jivan, cu cetățenii de pe Valea Cernei și cu factorii de decizie din zonă. S-a ajuns la concluzia comună potrivit căreia zona are un aflux mare de persoane, turişti în special, iar asigurarea asistenței medicale primare este o prioritate.

Şi cetăţenii din Herculane sunt încântaţi şi spun că era cazul să aibă o unitate medicală şi la ei în oraş, astfel că pentru o răceală banală nu vor mai face naveta la Caransebeş, în Orşova şi Severin ci vor beneficia de îngrijiri medicale chiar aici în Herculane. Noul Centru Medical de Permanenţă va funcţiona într-un imobil de pe strada Trandafirilor.

De același autor

Related Articles