Caravana #EuandME ajunge astăzi la Timişoara

Până pe 4 august echipele Reprezentanței Comisiei Europene în România se vor afla în mijlocul tinerilor pentru a discuta despre oportunitățile oferite de Uniunea Europeană, dar și despre valorile care definesc Europa.

,,Uneori, nu știm să profităm de ceea ce ne oferă Uniunea Europeană, pentru că nu suntem îndeajuns de bine informați. Asta încercăm să construim prin campania #EUandME: să le arătăm tinerilor cã visurile pot deveni realitate”, a declarat Ștefan Turcu, purtător de cuvânt al Reprezentanței Comisiei Europene.

 Întâlnirile caravanei #EUandME cu publicul vor avea loc în 10 orașe din România. Participanții vor avea ocazia să discute despre UE și pasiunile lor, dar și să primească numeroase premii, precum invitații la UNTOLD 2019.

Caravana EUandME ajunge astăzi la Timişoara, între orele 10:00 şi 11:30 mall-ul de pe Calea Sagului şi între 12:00 şi 13:30 la Centrul Comercial Auchan de pe Calea Aradului.

Campania se adresează publicului tânăr, cu vârsta între 18-35 ani și are ca obiectiv conștientizarea relației dintre cetățeni și valorile europene.

De același autor

Related Articles