Sâmbăta accidentelor. 3 morţi şi mai mulţi răniţi

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă în judeţul Mehedinţi. Evenimentul s-a produs pe DN 56A, pe raza localităţii Cujmir şi au fost implicate un autotren, un tractor şi un autoturism. În urma accidentului, două persoane au decedat, iar o alta a fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Pentru descarcerare au intervenit pompierii din Vânju Mare. Circulaţia este blocată în zonă.

Un alt accident rutier soldat cu victime a avut loc în judeţul Arad, pe DN 7, la ieşire din localitatea Bătuţa. Acolo s-a produs o puternică coliziune între un microbuz transport marfă, dar neîncărcat şi două autoturisme. „Evenimentul s-a soldat cu două victime încarcerate, una constientă  aflata în microbuz şi una decedată, într-unul din autoturisme”, declară reprezentanţii ISU Arad.

„Un bărbat de 34 de ani din județul Vâlcea, a condus un autoturism pe D.N.7 dinspre Arad înspre Deva, iar la km. 473+ 250m, pe raza localitatii Bătuța, într-o curba periculoasă la stânga a pătruns pe contrasens lovindu-se frontal cu o autoutilitară în cuplu cu remorcă , condusă regulamentar de un arădean de 38 de ani, remorca autoutilitarei fiind lovita din spate de un alt autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din județul Suceava. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto din judetul Vâlcea și rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei. Se continuă cercetarile pentru ucidere din culpă”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

La intervenţie s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, SMURD Bârzava şi SMURD C Arad.

DN 7 este blocat la această oră. (ora 7.00)

De același autor

Related Articles